up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

herreklær

herreklær

herresko

herresko

tilbehør

tilbehør

kvinne Klær

kvinne Klær

kvinners fottøy

kvinners fottøy

Grunnlag

Grunnlag

Avdelinger

Bagger og Sekker

Barneklær

Barnesko

Dameklær

Fitnessutstyr

Herreklær

Herresko

Allt( Joma )

Joma

Joma, en anerkjent spansk sportsmote-merkevare, har vært et fyrtårn for innovasjon og ekspertise i sportsapparattindustrien siden begynnelsen av 1965. Med en forpliktelse til å lage høykvalitets sportsmote som forener funksjonalitet, stil og komfort, har Joma blitt et kjent navn blant idrettsutøvere og fitnessentusiaster over hele verden. Joma er en ledende online sportsbutikk som forsterker tilgjengeligheten av sine kantete produkter, slik at individer kan nå sine fitnessmål med stil. Joma hos Traininn symboliserer samspillet mellom moderne sports teknologi og moderne design. Med en rik historie som går tilbake til 1965, har Joma konsekvent utviklet sine tilbud for å imøtekomme de dynamiske behovene til atleter. Fra herreklær og dameklær til treningstøy, sko og tilbehør feirer Joma-produktutvalget dedikasjonen og lidenskapen til fitnessentusiaster over hele verden, og inspirerer dem til å nå nye høyder i sine atletiske gjerninger.

Øk treningen din med ytelsesdrevet sportsmote

Joma menns kleslinje inkluderer merkets ethos av ytelse og stil. Fra fukttransporterende treningsskjorter til lette sporet jakker, kombinerer Joma's menns kolleksjon sømløst form og funksjon, slik at utøvere får det ideelle antrekket for å overvinne enhver trening. For kvinner som er dedikert til å trykke sine grenser, tilbyr Joma kvinners kleslinje et allsidig utvalg av alternativer. Fra støttende sports-bh til pustende leggings, er hvert stykke designet for å gi kvinner muligheten til å prestere i sine fitnessreiser mens de føler seg sikre og komfortable.
Joma treningstøy uttrykker merkets dedikasjon til innovasjon. Laget med kantete materialer, inkluderer deres treningstøykolleksjon fuktighetshåndteringsstoffer og ergonomiske design, slik at utøvere kan fokusere utelukkende på ytelsen. Joma trening leggings er et bryllup mellom stil og funksjonalitet. Med funksjoner som strategisk ventilasjon og fire-veis strekk, tilbyr disse leggingsene nødvendig støtte og fleksibilitet for en rekke treninger, fra yoga til høyintensitetstrening. Fra fukttransporterende sokker til slitesterke gymbagser, sikrer Joma tilbehør for fitness at hvert aspekt av atletenes reise er tatt hensyn til, uansett størrelse.
Joma basislag er utformet for å optimalisere kroppstemperaturregulering under trening. Disse delene fungerer som en andre hud, og transporter bort svette for å holde utøvere tørre og komfortable selv under de mest intense treningøktene. Joma menns sko tilbyr alternativer for løping, kryss-trening og mer. Med overlegen demping og trekkraft, gir disse skoene grunnlaget for å oppnå topp ytelse. Designet for å støtte kvinner i sine fitnessmål, kombinerer Joma kvinners skokolleksjon stil med funksjonalitet. Enten det er for indre trening eller utendørs løping, leverer disse skoene komfort og ytelse i like deler.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk