Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Joma

Joma
Noin Joma
Joma, tunnettu espanjalainen urheiluvaatemerkki, on ollut innovaatioiden ja laadun kilpailukykyisenä edelläkävijänä urheiluvaatemarkkinoilla sen perustamisesta vuonna 1965 lähtien. Omaksumalla korkealuokkaisen urheiluvaatteen yhdistämisen toiminnallisuuteen, tyyliin ja mukavuuteen, Joma on tullut luotetuksi nimeksi urheilijoille ja fitness-intoilijoille ympäri maailmaa. Joma on johtava verkkokauppias, joka parantaa saatavuuttaan nykyaikaisilla tuotteillaan, varmistaakseen, että yksilöt voivat saavuttaa terveys- ja kunto-tavoitteensa tyylikkäästi. Joma Traininnissä symboloi teknologian ja modernin suunnittelun yhteensopivuutta. Sen rikkaan historian juuret ulottuvat vuoteen 1965, ja Joma on jatkuvasti kehittänyt tarjontaansa vastaamaan urheilijoiden dynaamisiin tarpeisiin. Miesten ja naisten vaatteista voimaharjoitteluun, kenkiin ja asusteisiin, Joman tuotevalikoima kunnioittaa fitness-intoilijoiden ympäri maailman sitoutumista ja intohimoa, inspiroiden heitä saavuttamaan uusia korkeuksia urheilullisissa ponnisteluissaan.

Paranna harjoitteluasi suorituskykyisen urheiluvaatteen avulla

Joman miesten vaatetus edustaa merkin arvomaailmaa suorituskyvyn ja tyylin yhdistämisessä. Kosteutta poistavista harjoittelutrikooista kevyisiin juoksuhousuihin, Joman miesten malliston yhdistelmä sulautuu muotoon ja toiminnallisuuteen tarjoten urheilijoille täydellisen puvun mihin tahansa harjoitukseen. Naisille, jotka ovat sitoutuneet rajojaan rikkoakseen, Joma naisten vaatteet tarjoavat monipuolisen valikoiman vaihtoehtoja. Tukevista urheilurintaliiveistä hengittäviin leggingseihin, jokainen osa on suunniteltu mahdollistamaan naisille menestyminen kuntoilumatkoillaan tuntien itsensä samalla vakuuttuneena ja mukavana.
Joman voimaharjoitteluvaatetus edustaa merkin sitoutumista innovaatioihin. Teräväreunaisista materiaaleista valmistetut voimaharjoitteluvaatteet sisältävät kosteutta hallitsevia kankaita ja ergonomisia suunnitteluja, jotka mahdollistavat urheilijoille keskittymisen pelkästään suoritukseen. Joman voimaharjoitteluhousut ovat tyylin ja toiminnallisuuden liitto. Strategisen ilmanvaihdon ja nelisuuntaisen venyvyyden ominaisuuksien ansiosta nämä housut tarjoavat tukea ja joustavuutta erilaisiin harjoituksiin, joihin kuuluvat jooga ja korkean intensiteetin harjoittelu. Kosteutta poistavista sukista kestäviin kuntosalipusseihin, Joma kuntoiluasusteet takaavat, että jokaisen urheilijan matkan jokaiseen osaan on huomioitu, riippumatta siitä, kuinka suuri tai pieni se on.
Joman aluskerrastot on suunniteltu optimoimaan kehon lämpötilan säätely harjoittelun aikana. Nämä vaatteet toimivat toisena ihona, poistaen hikoilun ja pitäen urheilijat kuivina ja mukavina, jopa kovimmissa harjoituksissa. Joman miesten kengät vastaavat eri harjoittelutarpeisiin tarjoten valikoiman juoksuun, monipuoliseen harjoitteluun ja muuhun. Ylivertaisilla iskunvaimennuksella ja pitoa tarjoavat nämä kengät pohjan saavuttaakseen huippusuorituksen. Suunniteltu tukemaan naisia kuntoilumatkoillaan, Joman naisten kenkävalikoima yhdistää tyylin ja toiminnallisuuden. Olipa kyseessä sisäharjoittelu tai ulkojuoksu, nämä kengät tarjoavat mukavuutta ja suorituskykyä tasapainoisesti.