up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Joma

herrkläder

herrkläder

herrskor

herrskor

Tillbehör

Tillbehör

Damkläder

Damkläder

damskor

damskor

Baslager

Baslager

Kategorier

Bagar och Ryggsäckar

Barnkläder

Barnskor

Damkläder

Herrkläder

Allt( Joma )

Joma

Joma, en känd spansk sportklädesmärke, har varit en fackla för innovation och excellence inom sportklädesindustrin sedan starten 1965. Med ett engagemang för att tillverka högkvalitativ sportkläder som förenar funktion, stil och komfort har Joma blivit ett pålitligt namn bland idrottare och träningsentusiaster världen över. Joma är en ledande online-sportåterförsäljare som förstärker tillgängligheten av sina innovativa produkter och säkerställer att individer kan nå sina fysiska mål med stil. Joma hos Traininn symboliserar samarbetet mellan den senaste sporttekniken och modern design. Med en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1965 har Joma konsekvent utvecklat sina erbjudanden för att tillgodose de dynamiska behoven hos atleter. Från herr- och damkläder till träningskläder, skor och accessoarer hyllar Jomas produktutbud den hängivenhet och passion som träningsentusiaster världen över upplever, och inspirerar dem att nå nya höjder i sina idrottsliga företag.

Lyft din träning med prestationsdriven sportkläder

Jomas herrkläder speglar märkets anda av prestanda och stil. Från fukttransporterande träningströjor till lätta trackjackor kombinerar Jomas herrkollektion smidigt form och funktion och ger atleter den idealiska klädseln för att besegra vilken träning som helst. För kvinnor som är dedikerade att driva sina gränser erbjuder Jomas damkläder en mångsidig mängd alternativ. Från stödjande sport-bh:ar till andas leggings är varje bit designad för att stärka kvinnor att excelle i sina fysiska resor medan de känner sig säkra och bekväma.
Joma träningskläder uttrycker märkets engagemang för innovation. Tillverkad med den senaste tekniken omfattar deras träningskläderkollektion fuktreglerande material och ergonomisk design, vilket gör att atleter kan fokusera helt på sin prestanda. Jomas träningsleggings är en förening av stil och funktion. Med funktioner som strategisk ventilation och fyrvägssträckning erbjuder dessa leggings den stöd och flexibilitet som krävs för en mängd träningsformer, från yoga till högintensiv träning. Från fukttransporterande strumpor till slitstarka gymbaggar säkerställer Jomas tillbehör för träning att varje aspekt av en atlets resa är beaktad, oavsett hur stor eller liten. Jomas baslager är konstruerade för att optimera kroppstemperaturreglering under träning. Dessa delar fungerar som en andra hud, transporterar bort svett för att hålla atleterna torra och bekväma även under de intensivaste träningssessionerna. Jomas herrskor är designade för att uppfylla olika träningsbehov och erbjuder alternativ för löpning, cross-training och mer. Med överlägsen dämpning och grepp ger dessa skor grunden för att nå topprestationer. Designad för att stödja kvinnor i sina fysiska ambitioner kombinerar Jomas damskokollektion stil med funktion. Oavsett om det är för inomhusträning eller utomhuslöpning levererar dessa skor komfort och prestanda i lika stor utsträckning.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga