Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Joma

Joma
Over Joma
Joma, een befaamde Spaanse sportkledingmerk, is sinds zijn oprichting in 1965 een lichtend voorbeeld van innovatie en excellentie in de sportkledingindustrie. Met een verplichting om kwaliteitsvolle sportkleding te maken die functionaliteit, stijl en comfort combineert, is Joma een vertrouwde naam geworden onder atleten en fitnessfans over de hele wereld. Joma is een toonaangevende online sportretailer die de toegankelijkheid van zijn geavanceerde producten versterkt, zodat individuen hun fitnessdoelen in stijl kunnen bereiken. Joma bij Traininn staat voor de synergie tussen geavanceerde sporttechnologie en moderne ontwerpen. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1965, heeft Joma zijn aanbod voortdurend geëvolueerd om te voldoen aan de dynamische behoeften van atleten. Van heren- en dameskleding tot trainingskleding, schoeisel en accessoires, het productenbereik van Joma viert de toewijding en passie van fitnessfans over de hele wereld, waardoor ze worden geïnspireerd om nieuwe hoogten te bereiken in hun atletische prestaties.

Verhoog uw training met prestatiegerichte sportkleding

Joma herenkleding lijn omvat het ethos van het merk op het gebied van prestaties en stijl. Van vochtabsorberende trainingsshirts tot lichtgewicht trackjacks, de herencollectie van Joma combineert vorm en functie op een vloeiende manier, waardoor atleten worden voorzien van de ideale kleding om elke workout te overwinnen. Voor vrouwen die toegewijd zijn om hun grenzen te verleggen, biedt de Joma dameskleding lijn een veelzijdig aanbod aan opties. Van ondersteunende sportbeha's tot ademende leggings, elk stuk is ontworpen om vrouwen te versterken om hun fitnessreis te excelleren terwijl ze zelfverzekerd en comfortabel zijn.
Joma trainingskleding omvat de toewijding van het merk aan innovatie. Gemaakt met geavanceerde materialen, hun trainingskledingcollectie omvat vochtmanagende stoffen en ergonomische ontwerpen, waardoor atleten zich kunnen richten op hun prestaties. Joma trainingsleggings zijn een verbintenis van stijl en functionaliteit. Met functies zoals strategische ventilatie en vierwegstretch bieden deze leggings de steun en flexibiliteit die nodig is voor een verscheidenheid aan workouts, van yoga tot intensieve training. Van vochtabsorberende sokken tot duurzame sporttassen, Joma accessoires voor fitness garanderen dat elk aspect van een atleets reis wordt overwogen, hoe groot of klein ook.
Joma basislagen zijn ontworpen om de temperatuurregulatie tijdens workouts te optimaliseren. Deze stukken fungeren als een tweede huid, waardoor zweet wordt afgevoerd om atleten droog en comfortabel te houden, zelfs tijdens de meest intense trainingen. Joma herenschoenen bieden opties voor lopen, cross-training en meer. Met superieure demping en tractie bieden deze schoenen de basis voor het behalen van een piekprestatie. Ontworpen om vrouwen te ondersteunen in hun fitnesspogingen, de Joma dames schoenen collectie combineert stijl met functionaliteit. Of het nu is voor indoor training of outdoor running, deze schoenen bieden comfort en prestaties in gelijke mate.