Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Garmin

Garmin
Over Garmin
Garmin domineert de navigatietechnologie-industrie sinds de oprichting in 1989. Garmin is de toonaangevende fabrikant van innovatieve GPS-apparaten die al consumenten over de hele wereld tevreden hebben gesteld. Het Garmin-horloge begeleidt je in een breed scala aan disciplines, zoals fitness, training, marine, luchtvaart, buitenactiviteiten, expedities, fietsen, hardlopen, wandelen en bergbeklimmen.


Voor een goede tracking en locatie wanneer u buitensporten beoefent, zijn Garmin GPS-apparaten de beste optie. Met Garmin-producten tot uw beschikking kunt u uw prestaties verbeteren door u te helpen elk detail van het signaal in verhouding tot de beweging ervan te volgen.


Garmin Forerunner is de beste optie voor hardlopen. Het heeft functies zoals dagelijkse activiteitscontrole, versnellingsmeter, GPS, hartslagmeter en snelheidsmeter. De functies zijn vergelijkbaar met die van het Garmin Fenix-horloge, maar elk bevat nuances die ze anders maken. Garmin Venu bevat gespecialiseerde fitness- en wellnessfuncties.