up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Garmin

LØPING

LØPING

Sykling

Sykling

WELLNESS

WELLNESS

utendørs klokker

utendørs klokker

GPS UTENDØRS

GPS UTENDØRS

MULTISPORTER / SVEMMING

MULTISPORTER / SVEMMING

Avdelinger

Elektronikk

Gjenoppretting og Stell

Treningsmaskiner

Allt( Garmin )

Garmin

Garmin har dominert navigasjonsteknologiindustrien siden starten i 1989. Garmin er den ledende produsenten av innovative GPS-enheter som allerede har tilfredsstilt forbrukere over hele verden. Garmin-klokken vil følge deg i en lang rekke disipliner som fitness, trening, marine, luftfart, utendørsaktiviteter, ekspedisjoner, sykling, løping, fotturer og fjellklatring.


For å få god sporing og plassering når du trener utendørssport, er Garmin GPS-enheter det beste alternativet. Med Garmin-produkter til din disposisjon kan du forbedre ytelsen din ved å hjelpe deg med å overvåke hver detalj av signalet i forhold til dets bevegelse.


Garmin Forerunner er det beste alternativet for løping. Den har funksjoner som daglig aktivitetskontroll, akselerometer, GPS, pulsmåler og speedometer. Funksjonene ligner på Garmin Fenix-klokken , men hver av dem inneholder nyanser som gjør dem forskjellige. Garmin Venu inneholder spesialiserte trenings- og velværefunksjoner.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk