Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Elektronica

Elektronica fitness

Vind een breed scala aan Elektronica-producten voor fitness. Ontdek de beste deals bij traininn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Elektronica

Merken in Elektronica

Hoe kies je een activiteitstracker?

Koptelefoon
Koptelefoons zijn speciaal ontworpen en geoptimaliseerd voor gebruik tijdens verschillende soorten trainingsactiviteiten, zoals sporten, hardlopen of fitnessroutines. Deze hoofdtelefoon is gebouwd om een veilige pasvorm, duurzaamheid en goede geluidskwaliteit te bieden, terwijl hij ervoor zorgt dat hij zelfs tijdens beweging op zijn plaats blijft. Hier zijn enkele kenmerken waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar een hoofdtelefoon voor training :

Trainingshoofdtelefoons hebben vaak functies zoals oorhaken of verstelbare banden om ervoor te zorgen dat ze op hun plaats blijven terwijl je actief bent. Dit voorkomt dat ze uitvallen of voortdurend moeten worden aangepast.
Omdat trainingen zweterige activiteiten kunnen zijn, is het hebben van een hoofdtelefoon die zweet en waterbestendig is essentieel om schade te voorkomen en een lange levensduur te garanderen.
Draadloze hoofdtelefoons zijn over het algemeen handiger voor training, omdat er geen snoeren meer nodig zijn die tijdens het bewegen verstrikt kunnen raken of bekneld kunnen raken.
Draadloze hoofdtelefoons gebruiken doorgaans Bluetooth om verbinding te maken met uw apparaat. Zoek naar een hoofdtelefoon met stabiele en betrouwbare Bluetooth connectiviteit om onderbrekingen tijdens uw training te voorkomen.
Een lange levensduur van de batterij is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw hoofdtelefoon de hele trainingssessie meegaat zonder dat u hem regelmatig hoeft op te laden.
Geluidsisolatie of ruisonderdrukkingsfuncties kunnen helpen afleiding uit de omgeving te blokkeren, zodat u zich kunt concentreren op uw training.
Veel trainingshoofdtelefoons hebben inline of aanraakbedieningen waarmee u het volume kunt aanpassen, nummers kunt overslaan of oproepen kunt beantwoorden zonder dat u uw apparaat hoeft te pakken.
Zorg ervoor dat de hoofdtelefoon compatibel is met je apparaten, of dat nu een smartphone, tablet of andere audiobron is.
Trainingshoofdtelefoons moeten zo worden gebouwd dat ze bestand zijn tegen de slijtage van actief gebruik. Zoek naar duurzame materialen en constructies.
Comfort is essentieel, vooral als u van plan bent de hoofdtelefoon voor langere tijd te dragen. Sommige hoofdtelefoons worden geleverd met verwisselbare oordopjes of zachte banden voor extra comfort.
Als u van plan bent de hoofdtelefoon onderweg of tijdens buitenactiviteiten te gebruiken, houd dan rekening met de draagbaarheidsfactor. Compacte en opvouwbare ontwerpen kunnen handig zijn voor opslag en reizen.

Slimme bands
Slimme banden, ook wel wellness trackers genoemd, zijn de instrumenten voor het monitoren en volgen van fitnessgerelateerde statistieken, zoals wandelen of rennen in de ruimte, calorieverbruik en in sommige omstandigheden de hartslag. Slimme banden , ook wel fitnessbanden, activiteitstrackers of fitness wearables genoemd, zijn draagbare apparaten die zijn ontworpen om verschillende aspecten van iemands fysieke activiteit, gezondheid en welzijn te monitoren en volgen. Deze apparaten hebben meestal de vorm van een polsbandje of armband en bevatten sensoren en technologie om gegevens te verzamelen over de bewegingen van de gebruiker, de hartslag, het slaappatroon en meer.
Slimme bands kunnen een verscheidenheid aan fysieke activiteiten volgen, zoals genomen stappen, afgelegde afstand en verbrande calorieën. Ze kunnen inzicht geven in hoe actief iemand gedurende de dag is.
Veel smartbands bevatten optische hartslagsensoren die continu of periodiek de hartslag van de drager controleren. Deze gegevens kunnen worden gebruikt om de hartslag in rust, de hartslag tijdens trainingen en de algehele cardiovasculaire gezondheid bij te houden.
Door activiteitsgegevens en hartslaginformatie te combineren, kunnen smartbands het aantal verbrande calorieën tijdens verschillende activiteiten schatten, waardoor gebruikers een beter inzicht krijgen in hun energieverbruik.
Slimmere smartbands hebben mogelijk een ingebouwde GPS of de mogelijkheid om verbinding te maken met de GPS van een smartphone voor een nauwkeurigere tracking van buitenactiviteiten zoals hardlopen of fietsen.
Veel smartbands zijn waterbestendig of zelfs waterdicht, waardoor gebruikers ze kunnen dragen tijdens het zwemmen of tijdens activiteiten op het water.

Stopwatches
Stopwatches zijn horloges die zijn ontwikkeld om het tijdsinterval te schatten dat verstrijkt tussen de deactivering en activering ervan. Een uitgebreide digitale versie van een stopwatch , ontwikkeld om op afstand te bekijken, zoals in een sportarena, heet een stilstaande klok. Bij handmatige timing wordt de klok geactiveerd en gestopt door een persoon die op een knop drukt. In volledig automatische tijd worden zowel het stoppen als het starten automatisch geactiveerd door detectoren.

Horloges
Een smartwatch is een draagbaar apparaat dat de kenmerken van een traditioneel polshorloge combineert met de mogelijkheden van een digitaal apparaat, zoals een smartphone of een fitnesstracker. Smartwatches zijn ontworpen om een reeks functies te bieden die verder gaan dan alleen het weergeven van de tijd. Ze kunnen via Bluetooth of andere draadloze technologieën verbinding maken met smartphones of andere apparaten om meldingen, apps en diverse andere functies rechtstreeks naar de pols van de gebruiker te sturen.

Meer over elektronica Meer over elektronica omvat accessoires, reserveonderdelen, luidsprekers, batterijen, cellen, opladers en sensoren . Je kunt ze kopen bij de volgende merken: Leone1947 , Zycle , Stages Cycling , Gymstick , Softee en Bodytone .