Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Born Living Yoga

Born Living Yoga
Over Born Living Yoga
Born Living Yoga is een actieve sportkledingmerk dat een breed scala aan yogakleding en fitnessaccessoires voor mannen en vrouwen biedt. Dit merk werd in 2017 opgericht door Arianne Puig en haar zoon, Álvaro Roca, en is gevestigd in Madrid, Spanje. Dit merk is ontstaan ​​toen de oprichter het gebrek aan athleisure-opties realiseerde, dus begonnen ze dit merk om hoogwaardige yogakleding en accessoires te bieden gemaakt met milieuvriendelijke materialen. Al snel werd dit project wereldwijd bekend vanwege zijn design, kwaliteit, innovatie en trend. Hun doel is het bevorderen van welzijn en fitnesspraktijken voor een gezond en gelukkig leven.
Born Living Yoga leidt mensen naar een juiste fitnesslifestyle door middel van zijn kleding en moedigt hen aan om een ​​gezonde en fit levensstijl te volgen. Het productgamma van Born Living Yoga omvat shirts, leggings, tops, yogamatten en nog veel meer. Hun actieve sportkledingproducten bieden een geweldige combinatie van comfort en stijl die aan de eisen van yogalessen en fitnessactiviteiten voldoet.

Yogakleding en accessoires voor Bron Living yoga

Born Living Yoga leggings zijn wereldwijd beroemd vanwege hun comfortabele en rekbare materialen, waardoor flexibiliteit en comfort van beweging tijdens verschillende yogahoudingen en oefeningen wordt geboden. Born Living Yoga mat is samengesteld uit verschillende materialen die een comfortabele en stevige ondergrond bieden die uw lichaam verlicht en tijdens verschillende yogabewegingen juiste tractie biedt. Born Living Yoga tops zijn gemaakt om comfort, juiste beweging, ademend vermogen en stijl te bieden. Deze yogatops hebben proper ventilatie-eigenschappen om de lichaamstemperatuur te reguleren en u tijdens uw praktijk te ontspannen. Hun tassen zijn speciaal ontworpen zakken die een geschikte en eenvoudige manier bieden om uw yogaccessoires te vervoeren en op te bergen. Born Living Yoga fitnessapparatuur omvat flessen en oefenbanden die u helpen om uw fitnessdoelen efficiënter te bereiken en u te hydrateren. Born Living Yoga mannenkleding biedt comfort, een volledig bereik van beweging en functionaliteit tijdens yogatraining en andere fysieke oefeningen. Yogaman-kleding omvat jassen, broeken, shirts en nog veel meer. Born Living Yoga vrouwenkleding helpt bij het aanpassen van de unieke bewegingen en houdingen die bij yoga horen, terwijl het ademend vermogen met stijl behoudt.