up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Sea To Summit

Sea To Summit

Categorieën

Fitnessapparatuur

Heren Kleding

Herstel en Zorg

Alles ( Sea To Summit )

Over Sea To Summit

Lichtgewicht outdoorproducten waren begin jaren '80 moeilijk te vinden in Australië, dus Roland Tyson, eigenaar en algemeen directeur van Sea to Summit, begon zijn eigen producten te maken.
De vraag naar de producten van Roland groeide en in 1984 was hij verloofd met het ontwerpen van uitrusting voor twee onverschrokken Australische avonturiers die een voorheen ongeschaalde route naar de noordkant van de Mount Everest bestegen.
Deze avonturiers zouden later de eerste Australiërs worden die de berg beklommen, en de eerste mensen die dat deden zonder aanvullende zuurstof of lokale gidsen. Ze waren zo onder de indruk van hun uitrusting dat hij in 1990, toen een van de avonturiers een expeditie van de 'zee' in de Golf van Bengalen naar de 'top van de Mount Everest' aan het plannen was, Roland opnieuw vroeg om de uitrusting voor hem te ontwerpen en te ontwikkelen. Ook deze expeditie was succesvol en het merk Sea to Summit was officieel geboren.
De sleutel van vandaag, zoals het toen was, is het gebruik van de modernste technologie om apparatuur te ontwerpen en ontwikkelen die duurzaam en licht is, gebouwd voor extreme omgevingen en activiteiten die de grenzen verleggen.
Sea to Summit is sindsdien uitgegroeid tot een bekroond wereldwijd merk, internationaal erkend voor het produceren van technische avontuurlijke uitrusting die in meer dan 60 landen wordt verkocht.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden