up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Bodybuilding Apparatuur fitness

Bodybuilding Apparatuur fitness

Vind een breed scala aan Bodybuilding Apparatuur-producten voor fitness. Ontdek de beste deals bij traininn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Bodybuilding Apparatuur

Merken in Bodybuilding Apparatuur

Hoe de beste bodybuilding apparatuur kiezen?

Bars en gewichten zijn essentiële apparaten die worden gebruikt bij fitnesstraining, met name bij krachttraining en gewichtheffen. Ze worden gebruikt om verschillende oefeningen uit te voeren die gericht zijn op het opbouwen van spierkracht, het verbeteren van het uithoudingsvermogen en het verbeteren van de algehele conditie.

Barbells: Barbells zijn lange, rechte staven met een gedefinieerd greepgebied in het midden. Ze zijn er in verschillende lengtes en gewichten. Barbells zijn ontworpen om aan beide uiteinden halterschijven vast te houden. Ze zijn een veelzijdig hulpmiddel dat wordt gebruikt voor oefeningen zoals squats, deadlifts, bankdrukken, overheaddrukken, rijen en meer.

Dumbbells: Dumbbells zijn kortere staven met aan elk uiteinde gewichten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten. Dumbbells bieden een groter bewegingsbereik in vergelijking met halters en kunnen worden gebruikt voor oefeningen die gericht zijn op specifieke spiergroepen, zoals biceps curls, shoulder presses, lunges en meer. Het levert ook veel voordelen op voor cardiorespiratoire gezondheid en flexibiliteit.

Halterschijven: Halterschijven zijn platte, ronde schijven met een gat in het midden die op de uiteinden van halters of halters passen. Halterschijven zijn de belangrijkste bron van weerstand bij krachttraining.

Kettlebells: Kettlebells zijn gietijzeren gewichten. Het zijn veelzijdige hulpmiddelen voor functionele krachttraining en kunnen worden gebruikt voor oefeningen zoals schommels, snatches, Turkse get ups en meer. Kettlebells, dumbbells en gewichten zijn geweldig voor het creëren van kracht, kracht en cardiovasculaire gezondheid, en wat het meest wordt gewaardeerd, is de kwaliteit van hun bewegingen en programmering.

Gewichtsmachines : hoewel het niet precies staven en gewichten zijn, zijn gewichtsmachines stationaire trainingsapparatuur die een combinatie van katrollen, kabels en hendels gebruikt om weerstand te bieden. Ze zijn ontworpen om specifieke spiergroepen aan te pakken en zijn vooral handig voor beginners of individuen die herstellen van blessures.

Gymhandschoenen: Gymhandschoenen zijn meestal gemaakt van neopreen, leer, mesh, polyester, kunstleer of siliconen.

Medicijnballen: Medicijnballen zijn gemaakt om kracht en coördinatie te creëren, de gezondheid te verbeteren en atleten te helpen herstellen van een blessure. Medicijnballen zijn gemaakt van een breed scala aan stoffen, waaronder vinyl, rubber, nylon en leer.

Snelheidstraining : Gebruikt door atleten en hardlopers om hun prestaties te verbeteren, bevatten snelheidstrainingsschema´s een assortiment oefeningen die zijn ontwikkeld om acceleratie, vertraging, snelheid en overgang van richting te verbeteren.

Meer bodybuilding apparatuur omvat handgrepen, blokken, rollen en platforms, touwen, draaibare push ups, riemen en optrekstangen. Je kunt deze handgrepen, blokken, rollers en platforms, touwen, draaibare push ups, riemen en pull up bars van deze merken kopen: Adidas , Leone1947 , Reebok , Under Armour , Everlast en Puma .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden