up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Fitnessapparatuur fitness

Fitnessapparatuur

Vind een breed scala aan Fitnessapparatuur-producten voor fitness. Ontdek de beste deals bij traininn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Fitnessapparatuur

Merken in Fitnessapparatuur

Hoe kies je de juiste fitnessapparatuur?

Evenwicht

Een evenwichtstrainer , ook wel een hulpmiddel of apparaat voor evenwichtstraining genoemd, is een apparaat dat is ontworpen om de stabiliteit, coördinatie en proprioceptie bewustzijn van de lichaamspositie te helpen verbeteren door uw evenwicht en evenwicht uit te dagen. Deze oefeningen worden vaak gebruikt om de kernkracht te verbeteren, blessures te voorkomen, te helpen bij revalidatie en de algehele functionele conditie te verbeteren. Evenwichtsoefeningen zijn er in verschillende vormen, die elk gericht zijn op verschillende aspecten van evenwichtstraining. Hier zijn enkele veelvoorkomende typen:

Balansborden : dit zijn platte planken die op een steunpunt zijn gemonteerd, waardoor u moet staan of oefeningen moet doen terwijl u de stabiliteit behoudt. Ze kunnen één draaipunt hebben of meerdere draaipunten voor verschillende moeilijkheidsgraden.
Wiebelborden : Net als balansborden hebben wiebelborden een onstabiele, afgeronde onderkant die een element van onvoorspelbaarheid aan je bewegingen toevoegt. Ze activeren de kernspieren en helpen de evenwichtsreacties te verbeteren.
Balansschijven : Deze opblaasbare schijven, vaak gemaakt van rubber of PVC, kunnen op de grond worden geplaatst. Je kunt erop staan, zitten, knielen of oefeningen uitvoeren om je evenwicht uit te dagen.
Bosu ballen : Een Bosu bal is een halfbolvormig platform met een platte basis. Het kan worden gebruikt met de platte kant naar boven of naar beneden en biedt verschillende oefeningen die gericht zijn op balans, stabiliteit en kracht.
Stabiliteitsballen : hoewel ze voornamelijk worden gebruikt voor kerntraining, kunnen stabiliteitsballen ook worden gebruikt voor evenwichtsoefeningen door bewegingen uit te voeren op het onstabiele oppervlak.
Foamrollers: Foamrollers kunnen worden gebruikt voor evenwichtstraining door erop te staan of te liggen. Het onstabiele oppervlak vereist constante aanpassing om het evenwicht te behouden.
Balanskussens/Pads : Dit zijn zachte, luchtgevulde kussens waar u op kunt staan of zitten. Ze bieden een dynamisch oppervlak voor oefeningen en kunnen worden gebruikt om de balans tijdens reguliere trainingen te verbeteren.

Flessen

Een trainingsfles , ook wel sportfles of waterfles genoemd, is een container die speciaal is ontworpen voor het vasthouden en afgeven van vloeistoffen tijdens fysieke activiteiten, trainingen, sporten en trainingssessies. Deze flessen zijn ontworpen om handig, draagbaar en gemakkelijk toegankelijk te zijn, zodat personen onderweg gehydrateerd kunnen blijven of tijdens inspannende activiteiten.

Oefenbanden

Oefenbanden zijn flexibele banden die worden gebruikt voor krachttraining. Ze worden ook doorgaans gebruikt bij fysieke fitnessoefeningen, vooral door atleten. Het zijn elastische banden die doorgaans worden gebruikt voor krachtoefeningen. Ze helpen, activeren en versterken de spieren en zorgen onderweg voor kracht.

Fitballen

Deze trainingsbal is een prachtig hulpmiddel voor je veerkracht , kracht en core training. Fitballs zijn een universeel product dat kan worden gebruikt voor verschillende soorten trainingen en revalidatiedoelen. Ze kunnen worden gebruikt in combinatie met yoga /pilatesactiviteiten als hulpmiddel om te helpen bij het evenwicht, het uitbreiden en het opbouwen van kernkracht.

Matten

Het dichte schuim en de antisliptextuur maken de oefenmatten tot het geschikte hulpmiddel om zowel strek als krachttrainingen veilig en comfortabel op de basis uit te voeren, zonder dat deze tijdens de training beweegt, wegzakt of doorgaat. Als u fitnessoefeningen doet zonder oefenmat , vooral op hardhouten ondergronden, kunt u letsel oplopen.

Stappen

Fitnessstappen , ook wel aërobe stappen, oefenstappen of opstapplatforms genoemd, zijn veelzijdige fitnesshulpmiddelen die worden gebruikt voor cardiovasculaire trainingen, krachttraining en algemene conditionering. Deze treden bestaan uit een verhoogd platform met een verstelbare hoogte, waardoor individuen een breed scala aan oefeningen kunnen uitvoeren waarbij verschillende spiergroepen worden betrokken en de hartslag wordt verhoogd.
Het belangrijkste onderdeel van een fitnessstep is het platform, dat doorgaans is gemaakt van duurzaam plastic. Het heeft een antislipoppervlak om de veiligheid tijdens oefeningen te garanderen.
Fitnesstrappen hebben meestal stootborden die kunnen worden toegevoegd of verwijderd om de hoogte van het platform aan te passen. Met deze functie kunnen gebruikers de intensiteit van hun trainingen aanpassen.
Een van de belangrijkste toepassingen van fitnessstappen is voor cardiovasculaire oefeningen. Step aerobics houdt in dat je in gechoreografeerde patronen op en van het platform stapt. Dit type training verhoogt effectief de hartslag, verbrandt calorieën en verbetert de cardiovasculaire conditie.

Meer over fitness
Meer over fitness omvat hoepels, ademhalingstrainers en handdoeken . Je kunt deze hoepels, ademhalingstrainers en handdoeken kopen van de volgende merken: Adidas , Reebok , Leone1947 , Under Armour , Kappa , Born Living Yoga en Puma .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden