Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Sea To Summit

Bästsäljare

Visa alla produkter

Information för Sea To Summit
Lätta utomhusprodukter var svåra att hitta i Australien i början av 80-talet, så Roland Tyson, ägare till Sea to Summit och verkställande direktör, började skapa sina egna.
Efterfrågan på Rolands produkter växte och 1984 engagerade han sig i att designa redskap för två otrygga australiensiska äventyrare som steg upp en tidigare oskalad väg uppför norra Mount Everest.
Dessa äventyrare skulle senare bli de första australierna som skalade berget, och de första människorna som gjorde det utan kompletterande syre eller lokala guider. De var så imponerade av sin utrustning att 1990 när en av äventyrarna planerade en expedition från "havet" i Bengalbukten till "Everest-toppmötet" bad han åter Roland att designa och utveckla redskapen för honom. Denna expedition var också framgångsrik och Sea to Summit varumärke officiellt född.
Nyckeln idag, som den var då, är användningen av den senaste tekniken för att designa och utveckla utrustning som är hållbar och lätt, byggd för extrema miljöer och aktiviteter som skjuter gränserna.
Sea to Summit har sedan dess blivit ett prisbelönt globalt varumärke, internationellt erkänt för att producera teknisk äventyrsutrustning som säljs i mer än 60 länder.