Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Cocoon

Noin Cocoon
Cocoon on brändi, joka on synonyymi ulkoilmamukavuudelle ja seikkailulle. Perustettu intohimollisesti tarjotakseen innovatiivisia ja laadukkaita retkeilyvarusteita ja matkatarvikkeita, Cocoon on tullut luotetuksi kumppaniksi ulkoilmaihmisille ympäri maailmaa. Vuonna 1989 perustettu brändi syntyi halusta parantaa ulkoilmakokemusta tarjoamalla tuotteita, jotka priorisoivat mukavuutta, käytännöllisyyttä ja kestävyyttä. Löydä Trekkinnin verkkokaupasta Cocoonin eksklusiiviset tuotteet edullisimpaan hintaan.
Cocoonin filosofia keskittyy tekemään suuren luonnon saavutettavaksi ja mukavaksi kaikille. Heidän laajasta tuotevalikoimastaan on suunniteltu huolellisella huomioinnilla yksityiskohtiin, varmistaen, että jokainen tuote täyttää korkeimmat laatustandardit. Olipa kyse kokeneesta reppureissaajasta, viikonloppukampeerailijasta tai matkustajasta, joka etsii mukavuutta matkalla, Cocoonin retkeilyvarusteet, makuupussit, peitot, pyyhkeet, reppuja ja telttatarvikkeet tekevät seikkailuistasi vieläkin nautittavampia ja muistettavampia. Cocoonin kanssa voit odottaa poikkeuksellista ulkoilmamukavuutta jokaisessa kokemuksessa.

Löydä mukavuutta jokaisessa seikkailussa Cocoonin kanssa

Cocoonin retkeilyvarusteet on suunniteltu tekemään ulkoilmaseikkailuista mukavampia ja nautittavampia. Kevyistä telteistä, jotka on helppo pystyttää, aina retkeilytuoleihin, jotka tarjoavat mukavuutta leirintäalueen ympärillä, Cocoonin varusteet on suunniteltu täyttämään kampereiden ja ulkoilma-seikkailijoiden tarpeet. Cocoonin makuupussit on suunniteltu huolellisesti varmistaakseen hyvän yön unen, jopa vaikeimmissa ulkoilmamäärissä. Nämä makuupussit tarjoavat eristävyyttä, mukavuutta ja liikuteltavuutta, mikä tekee niistä tärkeitä reppureissaajille, vaeltajille ja kampeerailijoille. Cocoonin peitot ovat täydellisiä kumppaneita kylmille öille leirintäalueen ympärillä tai tähtikatselun aikana. Laadukkaista materiaaleista valmistetut peitot tarjoavat lämpöä ja mukavuutta, ja niiden kompakti koko helpottaa niiden kantamista reppuun. Cocoonin matkapyyhkeet on suunniteltu vastaamaan seikkailijoiden tarpeisiin, jotka arvostavat sekä toiminnallisuutta että tilansäästöä. Nämä nopeasti kuivuvat Cocoonin pyyhkeet ovat idealeita retkeilyyn, vaellukseen ja matkustamiseen, koska ne ovat kevyitä ja kompakteja, samalla tarjoten tehokkaan kosteuden imeytymisen.
Cocoonin reput on suunniteltu ulkoilmaihmisille, jotka vaativat kestävyyttä ja toiminnallisuutta. Olipa kyse vaativista poluista vaelluksesta tai usean päivän kampeerauksesta, Cocoonin reput tarjoavat runsaasti säilytystilaa, mukavat olkatyynyt ja älykkäät organisointiominaisuudet. Brändin sitoutuminen ulkoilmakokemuksen parantamiseen laajentuu tarjoamalla erilaisia Cocoonin tarvikkeita telttoihin. Näihin tarvikkeisiin kuuluvat telttaremonttikitti, maalämpötarvikkeet ja sadetakit, joilla auttaa kampereita sopeutumaan erilaisiin sääolosuhteisiin ja varmistamaan, että heidän suojansa pysyy parhaassa kunnossa.