Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Cocoon

Om Cocoon
Cocoon er et merke som er synonymt med utendørs komfort og eventyr. Grunnlagt av en lidenskap for å tilby innovative og høykvalitets teltutstyr og reiseartikler, har Cocoon blitt en pålitelig følgesvenn for utendørsentusiaster over hele verden. Grunnlagt i 1989, ble merket født ut av et ønske om å forbedre utendørsopplevelsen ved å tilby produkter som prioriterer komfort, bekvemmelighet og holdbarhet. Finn den eksklusive Cocoon-kolleksjonen på Trekkinn online til de mest rimelige prisene.
Cocoons filosofi dreier seg om å gjøre det store utendørs tilgjengelig og komfortabelt for alle. Deres omfattende produktsortiment er designet med nøyaktig oppmerksomhet på detaljer, slik at hvert element oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene. Uansett om du er en erfaren ryggsekktur, en helgeturist eller en reisende som søker komfort på veien, er Cocoons teltutstyr, soveposer, tepper, håndklær, sekker og telttilbehør der for å gjøre eventyrene dine mer behagelige og minneverdige. Med Cocoon kan du forvente ikke mindre enn eksepsjonell utendørs komfort i hver opplevelse.

Finn komfort i hvert eventyr med Cocoon

Cocoons teltutstyr er designet for å gjøre utendørs eventyr mer komfortable og behagelige. Fra lettvekts telt som er enkle å sette opp til campingmøbler som gir komfort rundt leirbålet, er Coons utstyr designet for å møte behovene til campere og utendørs utforskere. Cocoon soveposer er laget med presisjon for å sikre en god natts søvn selv i de mest utfordrende utendørsforholdene. Disse soveposene tilbyr isolasjon, komfort og bærbarhet, noe som gjør dem nødvendige for ryggsekkturister, fotturister og campere.
Cocoon tepper er de perfekte følgesvennene for kjølige netter rundt leirbålet eller mens du stjernekikker. Laget av høykvalitetsmaterialer, gir de varme og komfort, og deres kompakte størrelse gjør dem enkle å bære i sekken. Cocoons reisehåndklær er designet for å møte behovene til eventyrere som verdsetter både funksjonalitet og plassbesparende. Disse hurtigtørkende Cocoon-håndklærene er ideelle for camping, fotturer og reiser, da de er lette og kompakte, samtidig som de gir effektiv fuktopptak.
Cocoon's sekker er utformet for utendørsentusiaster som krever holdbarhet og funksjonalitet. Uansett om du går på tøffe stier eller tar på deg en flerdags campingtur, tilbyr Cocoonsekkene god lagringsplass, behagelige stropper og smart organisasjonsfunksjoner. Merkets forpliktelse til å forbedre utendørsopplevelser strekker seg også til å tilby et bredt utvalg av Cocoon-tilbehør for telt. Disse tilbehørene inkluderer teltreparasjonssett, grunnmadrasser og regnfeller som hjelper camperne til å tilpasse seg forskjellige værforhold og sikre at huslyen forblir i topp form.