Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Lafuma

Lafuma
Σχετικά με Lafuma
Η Lafuma είναι μία διάσημη γαλλική μάρκα εξοπλισμού για εξωτικές δραστηριότητες που παρέχει ανατριχιαστές και λάτρεις της φύσης με υψηλής ποιότητας εξοπλισμό από την ίδρυσή της. Με μια πλούσια ιστορία που περιλαμβάνει πάνω από 90 χρόνια, η Lafuma έχει γίνει συνώνυμο με καινοτομία, ανθεκτικότητα και άνεση στον κόσμο του εξωτικού εξοπλισμού. Η στελέχηση της εταιρείας στην απόλυτη εξειδίκευση της έχει κάνει την Lafuma μια εμπιστευτική επιλογή για εξερευνητές, ορειβατές και εξωτικούς λάτρεις σε όλο τον κόσμο. Η Lafuma ιδρύθηκε το 1930 και τα 1950s η εταιρεία παρουσίασε την πρώτη γραμμή μπακς και έπιπλα κατασκήνωσης, δείχνοντας την εμπειρία της στην δημιουργία λειτουργικών και αξιόπιστων προϊόντων. Με την πέραση των χρόνων, η Lafuma συνεχίστηκε να προσθέτει τα όρια του σχεδιασμού του εξωτικού εξοπλισμού. Η στελέχηση της Lafuma στην καινοτομία δείχνεται επιπλέον στο 1984, όταν παρουσίασε την πρώτη γραμμή καλαμαριών. Η Lafuma έχει θέσει τον εαυτό της ως μια εμπιστευτική μάρκα στον εξωτικό εξοπλισμό για πάνω από 90 χρόνια. Αν εξερευνάτε την άγρια δραστηριότητα ή απολαμβάνετε εξωτικές δραστηριότητες, η στελέχηση της Lafuma στην ποιότητα, τη λειτουργικότητα και το στυλ σας βεβαιώνει ότι είστε καλά εξοπλισμένοι για να κατανοήσετε την ομορφιά της φύσης.
Η Lafuma καλωσορίζει την Εξωτερική με Γαλλική Εμπειρία

Οι καλαμαριές της Lafuma κατασκευάζονται με τέλεια προσοχή στη λεπτομέρεια, εγγυώνται μια ήρεμη νύχτα και ακόμα και σε τις πιο απαιτητικές εξωτικές συνθήκες. Οι καλαμαριές Lafuma παρέχουν εξαιρετική ζεστασιά, δυνατότητα αναπνοής και βελτιστοποίηση του βάρους. Αν κατασκηνώνετε σε παγετό ή αποστηλωτικές εκστρατείες, οι καλαμαριές Lafuma έχουν σχεδιαστεί για να σας κρατάνε άνετα και προστατευμένα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι φόρμες Lafuma έχουν σχεδιαστεί για να αντέξουν τις πιο δυσμενείς καιρικές συνθήκες, κάνοντάς τες έναν απαραίτητο σύντροφο για εξωτικές περιπέτειες. Με καινοτόμες λειτουργίες όπως τα ρυθμιζόμενα καπέλα, τα ενισχυμένα ζώματα και τον αρκετός χώρος για αποθήκευση, οι φόρμες Lafuma έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν την απόδοση και να παρέχουν μέγιστη άνεση σε οποιαδήποτε κλίματα. Τα πουλόβερ Lafuma συνδυάζουν τη λειτουργικότητα και το στυλ, κατασκε