up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Lafuma

herresko

herresko

Ryggsekker

Ryggsekker

soveposer

soveposer

Herreklær

Herreklær

kvinne Klær

kvinne Klær

TURUTSTYR

TURUTSTYR

Avdelinger

Dameklær

Damesko

Herreklær

Herresko

Sekker og Kofferter

Soveposer

Turutstyr

Allt( Lafuma )

Lafuma

Lafuma er et anerkjent fransk utstyrsmerke som har gitt eventyrere og naturinteresserte høykvalitets utstyr siden oppstarten. Med en rik historie som strekker seg over 90 år, har Lafuma blitt synonymt med innovasjon, holdbarhet og komfort i verden av utendørsutstyr. Merkets kompromissløse oppfølging av kvalitet har gjort det til et pålitelig valg for oppdagere, fjellklatrere og utendørsentusiaster over hele verden. Lafuma ble grunnlagt i 1930 og på 1950-tallet introduserte merket sin første linje med sekker og campingmøbler, som viste dens ekspertise innen å skape funksjonelle og pålitelige produkter.
Gjennom årene har Lafuma fortsatt å presse grensene for utendørsutstyrsdesign. Lafumas kompromissløshet for innovasjon ble ytterligere demonstrert i 1984 da merket lanserte sin første soveposekolleksjon. Lafuma har etablert seg som et pålitelig merke innen utendørsutstyrindustrien i over 90 år. Enten du utforsker villmarken eller nyter utendørsaktiviteter, sikrer Lafumas kompromissløse holdning til kvalitet, funksjonalitet og stil at du er godt utstyrt til å omfavne naturens skjønnhet.

Lafuma Embracing the Outdoors with French Expertise

Lafuma soveposer er håndlaget med nøye oppmerksomhet på detaljer, som sikrer en rolig natts søvn selv i de mest krevende utendørsforholdene. Lafuma soveposer tilbyr eksepsjonell varme, pusteevne og vektoptimering. Enten du camper i minusgrader eller begir deg ut på en høyhøydesekspedisjon, er Lafuma soveposer designet for å holde deg komfortabel og beskyttet gjennom hele natten. Lafuma jakker er designet for å tåle de hardeste værforholdene, noe som gjør dem til en nødvendig følgesvenn for utendørs eventyr. Med innovative funksjoner som justerbare hetter, forsterkede glidelåser og rikelig med lommeplass for oppbevaring, er Lafuma jakker bygget for å forbedre ytelsen og gi maksimal komfort i alle klima.
Lafuma skjorter kombinerer funksjonalitet og stil, noe som gjør dem ideelle for utendørsaktiviteter og daglig bruk. Laget av høykvalitets stoffer, tilbyr Lafuma skjorter utmerket fukttransport, som sikrer at du holder deg tørr og komfortabel under anstrengende utendørspursuiter. Lafuma sekker er designet for å tåle de krevende ytre forholdene. Med ergonomiske design og justerbare remmer, gir de eksepsjonell komfort og vektdistribusjon, selv på lange turer. Lafuma sekker tilbyr rikelig med plass for oppbevaring av utstyr, noe som gjør dem perfekte for fotturer, fjellklatring og reiser.
Lafuma staver er nødvendige tilbehør for fotturister og trekkførere, som gir stabilitet og støtte på utfordrende terreng. Laget av lette og holdbare materialer, tilbyr disse stavene eksepsjonell støtdemping, noe som reduserer belastningen på ledd og muskler. Lafuma staver er justerbare, slik at du kan tilpasse lengden deres til din høyde og det terrenget du vandrer over. Lafuma sko er designet for å levere ytelse og komfort i røffe utendørs miljøer. Fra fjellsko til terrengløpesko tilbyr Lafuma et bredt utvalg av fotbekledningsalternativer som gir eksepsjonell grep, holdbarhet og fotstøtte. Lafuma sko holder føttene tørre, komfortable og beskyttet gjennom hele utendørseventyrene dine.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk