up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Lafuma

herrskor

herrskor

Ryggsäckar

Ryggsäckar

sovsäckar

sovsäckar

Herrkläder

Herrkläder

Damkläder

Damkläder

VANDRINGSUTRUSTNING

VANDRINGSUTRUSTNING

Kategorier

Damkläder

Damskor

Herrkläder

Herrskor

Ryggsäckar och Väskor

Sovsäckar

Vandringsutrustning

Allt( Lafuma )

Lafuma

Lafuma är ett berömt franskt friluftsmärke som sedan starten har erbjudit äventyrare och naturälskare högkvalitativa produkter. Med en rik historia som sträcker sig över 90 år har Lafuma blivit synonymt med innovation, hållbarhet och komfort inom friluftsvärlden. Varumärkets engagemang för utmärkelse har gjort det till ett pålitligt val för utforskare, bergsklättrare och friluftsälskare världen över. Lafuma grundades 1930 och på 1950-talet lanserade varumärket sin första linje med ryggsäckar och campingmöbler, som visade upp dess expertis när det kommer till att skapa funktionella och pålitliga produkter.
Över åren fortsatte Lafuma att trycka på gränserna för friluftstillbehörsdesign. Varumärkets engagemang för innovation demonstrerades ytterligare 1984 när det lanserade sin första sovsäckskollektion. Lafuma har befäst sig som ett pålitligt varumärke inom friluftsvärlden sedan mer än 90 år. Oavsett om du utforskar ödemarken eller njuter av friluftsaktiviteter, så garanterar Lafumas engagemang för kvalité, funktion och stil att du är välutrustad för att omfamna skönheten i naturen.

Lafuma omfamnar utomhus med fransk expertis

Lafuma sovsäckar är hantverksmässigt tillverkade med noggrann uppmärksamhet på detaljer, för att säkerställa en lugn natts sömn även i de mest krävande utomhusförhållandena. Lafuma sovsäckar ger exceptionell värme, andningsförmåga och viktoptimering. Oavsett om du campar i nedkylande temperaturer eller ger dig ut på en expedition i högaltitud, så är Lafuma sovsäckar designade för att hålla dig bekväm och skyddad hela natten. Lafuma jackor är designade för att motstå de strängaste väderförhållandena, vilket gör dem till en nödvändig följeslagare för utomhusäventyr. Med innovativa funktioner så som justerbara huvar, förstärkta dragkedjor och gott om fickutrymme för förvaring är Lafuma jackor byggda för att förbättra prestanda och ge maximal komfort i alla klimat.
Lafuma skjortor kombinerar funktion och stil, vilket gör dem idealiska för utomhusaktiviteter och vardagsbruk. Tillverkade av högkvalitativa tyger, erbjuder Lafuma skjortor utmärkt avledning av fukt, för att säkerställa att du är torr och bekväm under ansträngande utomhuspursuiter. Lafuma ryggsäckar är designade för att klara det nödvändiga för utomhusutforskningar. Med ergonomisk design och justerbara remmar, erbjuder de exceptionell komfort och viktfördelning, även på långa vandringar. Lafuma ryggsäckar erbjuder gott om utrymme för utrustningsorganisation, vilket gör dem perfekta för vandringar, bergsklättring och resor.
Lafuma stavar är nödvändiga tillbehör för vandrare och trekkers, som ger stabilitet och stöd på utmanande terränger. Tillverkade av lätta och hållbara material, erbjuder dessa stavar exceptionell stötdämpning, vilket minskar belastning på leder och muskler. Lafuma stavar är justerbara, så att du kan anpassa längden efter din höjd och det terräng du vandrar på. Lafuma skor är designade för att leverera prestanda och komfort i grova utomhusmiljöer. Från vandringskängor till skor för trail running, erbjuder Lafuma ett brett sortiment av skovarianter som erbjuder utmärkt grepp, hållbarhet och fotstöd. Lafuma skor håller dina fötter torra, bekväma och skyddade under hela dina utomhusäventyr.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga