up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Lafuma

miesten kengät

miesten kengät

Reput

Reput

makuupussit

makuupussit

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

VATKELUTARJAT

VATKELUTARJAT

Osastot

Makuupussit

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Reput ja Matkalaukut

Vaellusvarusteet

KAIKKI( Lafuma )

Lafuma

Lafuma on rennon tuotemerkki ranskalaisesta ulkoiluvarusteista, jonka tuotteet ovat tarjonneet seikkailijoille ja luonnon rakastajille laadukkaita tarvikkeita sen perustamisesta lähtien. 90 vuoden historian ja kokemuksen ansiosta Lafuma on tullut synonyymiksi innovaatioille, kestävyydelle ja mukavuudelle ulkoiluvarusteiden maailmassa. Merkin sitoutuminen laatuun on tehnyt siitä luotettavan valinnan tutkimusmatkailijoille, vuorikiipeilijöille ja ulkoilmaihmisille ympäri maailman. Lafuma perustettiin vuonna 1930 ja 1950-luvulla se lanseerasi ensimmäisen reppu- ja retkeilytuotesarjansa, joka osoitti sen osaamisen toiminnallisten ja luotettavien tuotteiden luomisessa. Vuosien varrella Lafuma on jatkanut ulkoiluvarusteiden suunnittelun rajoja. Se osoitti sitoutumisensa innovaatioon vuonna 1984, kun se lanseerasi ensimmäisen unipussisarjansa. Lafuma on vakiinnuttanut asemansa luotettavana yrityksenä ulkoilutarvikkeiden alalla yli 90 vuoden ajan. Olipa kyseessä sitten seikkailut luonnossa tai ulkoilun harrastaminen, Lafuman sitoutuminen laatuun, toimivuuteen ja tyyliin varmistaa, että olet hyvin varusteltu hyödyntämään luonnon kauneutta.
Lafuma - Ranskalaista osaamista ulkoilussa

Lafuma unipussit on valmistettu harkiten huomioiden yksityiskohdat, mikä varmistaa levollisen yöunen jopa vaativimmissakin ulkoiluolosuhteissa. Lafuma unipussit tarjoavat erinomaista lämpöä, hengittävyyttä ja painon optimointia. Olipa kyseessä sitten kylmässä säässä telttoileminen tai vuorikiipeilyretki, Lafuma-unipussit on suunniteltu pitämään sinut mukavana ja suojattuna koko yön. Lafuma takit on suunniteltu kestämään ankarimmat sääolosuhteet, mikä tekee niistä välttämättömiä seikkailuille. Innovatiivisilla ominaisuuksilla, kuten säädettävillä huppuilla, vahvistetuilla vetoketjuilla ja runsaasti säilytystilaa tarjoavilla taskuilla, Lafuma takit lisäävät suorituskykyä ja tarjoavat maksimaalista mukavuutta missä tahansa ilmastossa. Lafuma paidat yhdistävät toiminnallisuuden ja tyylin, mikä tekee niistä täydellisiä ulkoiluun ja arkikäyttöön. Laadukkaista kankaista valmistetut Lafuma paidat tarjoavat erinomaisen kosteuden poistokyvyn, mikä varmistaa, että pysyt kuivana ja mukavana raskaassa ulkoilussa. Lafuma reput on suunniteltu kestämään ulkoiluretkeilyjen rasitukset. Ergonomisella suunnittelulla ja säädettävillä hihnoilla ne tarjoavat erinomaista mukavuutta ja painonjakoa, jopa pitkillä retkillä. Lafuma reput tarjoavat runsaasti tilaa varusteen organisointiin, mikä tekee niistä täydellisiä vaellukselle, vuorikiipeilylle ja matkustamiselle. Lafuma pulkat ovat olennaisia tarvikkeita vaeltajille ja retkeilijöille, jotka tarjoavat vakaan tukensa haastavissa maastoissa. Kevyistä ja kestävistä materiaaleista valmistetut pulkat tarjoavat erinomaisen iskunvaimennuksen, mikä vähentää nivelten ja lihasten rasitusta. Lafuma pulkat ovat säädettävissä, mikä mahdollistaa niiden pituuden säätämisen vastaamaan korkeuttasi ja maastoa, jota edustat. Lafuma kengät on suunniteltu tarjoamaan suorituskykyä ja mukavuutta vaativissa ulkoiluolosuhteissa. Vaelluskengistä juoksukengiin, Lafuma tarjoaa valikoiman jalkineita, jotka tarjoavat erinomaisen pidon, kestävyyden ja jalkojen tukea. Lafuma kengät pitävät jalat kuivina, mukavina ja suojattuina ulkoiluretkien aikana.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje