up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Montane

Montane

Allt ( Montane )

Om Montane

Montane er et navn som er synonymt med høyytelsesutendørs utstyr, ble grunnlagt i 1993 av den britiske fjellklatreren og ingeniøren Simon Harrop. Merket ble stiftet av lidenskap for fjellene og en forpliktelse til å produsere innovative, funksjonelle og lettvekts utendørsklær og utstyr. Uansett om du bestiger et fjell eller påbegynner en helgetur, sørger Montane for komfort, holdbarhet og stil for hver eventyr.
 Montanes forpliktelse til å heve utendørsytelsen er vevd inn i stoffet av merket deres. Med en rik historie som stammer fra utendørs, har Montane blitt et pålitelig navn for eventyrere over hele verden. Deres herre- og dameklær, jakker, drikkevest, sekker og støvler reflekterer merkets dedikasjon til kvalitet, innovasjon og en dyp kjærlighet for å utforske det store utendørs. Når du velger Montane, velger du utstyr som gir deg muligheten til å erobre nye høyder og omfavne natures utfordringer.

Montane tilbyr det beste utendørsutstyret

Montane herreklær linje representerer ånden til eventyr. Designet med kravene til det store utendørs i tankene, inkluderer deres utvalg høykvalitets baselag, allsidige mellomlag og vanntette jakker som gir beskyttelse mot de hardeste elementene. Montane damemote kolleksjonen speiler samme dedikasjon til ytelse og stil som deres herreutvalg. Fra tekniske leggings og isolerende jakker til pustende topper og vanntette bukser, gir Montane kvinner utstyret de trenger for å utforske naturens underverker uten å gå på kompromiss med komfort eller estetikk.
Montanes rykte for å produsere toppklassejakker, går dem foran. Montane jakker er utviklet med kutt-edge materialer og teknologier, som sikrer at du holder deg tørr og varm i utfordrende forhold. Uansett om du er en alpinist, løper eller uformell fottur, har Montane-utvalget deg dekket. For dem som lengter etter utholdenhet og mobilitet, er Montane hydreringsvest en game-changer. Designet med fokus på komfort og funksjonalitet, tillater disse vestene å holde deg hydrert underveis, noe som gjør dem uunnværlige for løpere og ultramaratonløpere.
Montane sekker er bygget for å tåle de strenge kravene til utendørs ekspedisjoner. De tilbyr et utvalg av størrelser og funksjoner for å imøtekomme forskjellige eventyr, fra dagsturer til flere dagers turer. Montane sekker prioriterer komfort, organisering og holdbarhet, noe som gjør dem til et perfekt ledsager for enhver utendørsentusiast. Fjellstøvler er nødvendig for å holde føttene dine tørre og fri for skitt på stien. Montane fjellstøvler er nøye håndlaget med robuste materialer som tåler de hardeste forholdene. Deres støvler gir pålitelig beskyttelse, slik at du kan fokusere på skjønnheten i reisen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk