Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Lofrans

Σχετικά με Lofrans
Το Lofrans, ένα όνομα που είναι συνώνυμο με την εξαιρετική δεσμευτική, είναι μια αξιόπιστη ηγέτης στη μαρινική βιομηχανία από την ίδρυσή του το 1966. Σεντριβάνοντας τις κορυφαίες συσκευές στο επίπεδο του πλοίου, τις λύσεις δεσμευτικής και μαρίνης, τις πτερύγιες επιφανειακής διαχείρισης, τις αξεσουάρ των πλοίων και τις ηλεκτρικές συνδέσεις των πλοίων, το Lofrans είναι μια φάρος αξιοπιστίας και καινοτομίας για ναυτιλογούς και καταδικαστές σε όλο τον κόσμο.
Lofrans έχει μια πλούσια ιστορία παροχής καινοτόμων υψηλής ποιότητας προϊόντων για τη μαρινική βιομηχανία. Με ένα ευρύ φάσμα συσκευών επίπεδου πλοίου, λύσεις δεσμευτικής και μαρίνης, πτερύγια επιφανειακής διαχείρισης, αξεσουάρ πλοίων και ηλεκτρικές συνδέσεις πλοίων, το Lofrans είναι η προτεραιότητα για εκείνους που αναζητούν την εξαιρετικότητα στις μαρινικές τους περιπέτειες. Με το Lofrans, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι το ναυάγιό σας είναι εξοπλισμένο με τα καλύτερα εργαλεία για να περπατήσετε στους θαλάσσιους δρόμους με εμπιστοσύνη.

Εξαιρετική δεσμευτική από το 1966

Η συσκευή επίπεδου πλοίου του Lofrans έχει σχεδιαστεί με την ακρίβεια, που συνδυάζει την τεχνολογία για την εποχή με ασφαλή ποιότητα. Από ισχυρές γεωτόπους μέχρι αξιόπιστες καπστάνες, το Lofrans εξασφαλίζει ότι το ναυάγιό σας είναι εξοπλισμένο με τα καλύτερα εργαλεία για επιτυχημένη λειτουργία στο επίπεδο του πλοίου. Αυτά τα προϊόντα έχουν δείξει την ισχυρή τους στις πιο δύσκολες συνθήκες, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και επιτυχημένη λειτουργία όλων των μαρινικών δραστηριοτήτων. Η δεσμευτική και η μαρίνη είναι το θεμέλιο της οποιασδήποτε μαρινικής λειτουργίας, και το Lofrans Anchoring and Mooring είναι αφιερωμένο στην ευκολία της διαδικασίας. Τα συστήματα τους παρέχουν άνετη ελέγχου ελέγχου, εξασφαλίζοντας μια ασφαλή δεσμευτική σε οποιαδήποτε μαρινική περιβαλλοντική κατάσταση. Με τις λύσεις μαρίνης του Lofrans, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι το ναυάγιό σας θα μείνει ασφαλές στη θέση του, ακόμα και σε προσβλητικές καιρικές συνθήκες.
Τα πτερύγια επιφανειακής διαχείρισης του Lofrans έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν μέγιστη άνεση και έλεγχο κατά τη λειτουργία του ναυάγιου. Κατασκευασμένα με τον έλεγχο της εργονομίας στο μυαλό, αυτά τα πτερύγια εξασφαλίζουν μια ισορροπημέν