Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Lofrans

Om Lofrans
Lofrans, et navn som er synonymt med ankeringsekspertise, har vært en pålitelig leder i marinbransjen siden oppstarten i 1966. Kjent for sine toppnivå dekkeutstyr, anker- og fortøyningsløsninger, flytende håndtak, båtutstyr og båtelektriske koblinger, har Lofrans vært et fyrtårn av pålitelighet og innovasjon for seilere og båtførere over hele verden.
Lofrans har en rik historie med å tilby innovative, høykvalitetsprodukter for marinbransjen. Med et bredt utvalg av dekkeutstyr, anker- og fortøyningsløsninger, flytende håndtak, båtutstyr og båtelektriske koblinger, er Lofrans det foretrukne merket for de som søker eksepsjonelt nivå i sine maritime eventyr. Med Lofrans kan du være sikker på at båten din er utstyrt med de beste verktøyene for å navigere havet med selvtillit.

Ekspertise i ankere siden 1966

Lofrans dekkeutstyr er designet med presisjon, og kombinerer den nyeste teknologien med ufravikelig kvalitet. Fra robuste loddebommer til pålitelige kapstaner, sørger Lofrans for at båten er utstyrt med de beste verktøyene for problemfri drift på dekket. Disse produktene har bevist sin mettle i de mest utfordrende forholdene, og sikrer sikkerheten og effektiviteten til alle maritime aktiviteter. Anker og fortøyning er grunnmuren til ethvert maritimt operasjon, og Lofrans Anchoring and Mooring er dedikert til å gjøre dette avgjørende aspektet så glatt som mulig. Deres ankeringssystemer tilbyr enkelt kontroll, og sikrer et sikkert grep i ethvert marint miljø. Med Lofranss fortøyningsløsninger kan du stole på at båten din vil forbli trygt på plass, selv i møte med ugunstige værforhold.
Lofrans flytende håndtak er designet for å gi maksimal komfort og kontroll mens du betjener båten. Utformet med ergonomi i bakhodet, sikrer disse håndtakene et jevnt grep, som tillater presis navigasjon selv under utfordrende forhold. Lofrans forstår betydningen av kontroll når det gjelder båtføring, og disse håndtakene uttrykker deres forpliktelse til å forbedre din opplevelse på vannet. For de som ønsker å forbedre sin båtopplevelse, tilbyr Lofrans et bredt utvalg av båtutstyr. Enten du trenger effektive buerullere, toppmoderne kjedetellere eller fjernkontroller for loddebom, har Lofrans deg dekket. Lofrans båtutstyr er designet for å bli problemfritt integrert i båten, og tilbyr bekvemmelighet og fred i sinn.
Pålitelige og sikre elektriske koblinger er avgjørende på ethvert båt, og Lofrans tilbyr høykvalitetsløsninger. Fra strømkabler og kontakter til elektriske kontrollpaneler, er Lofrans båtelektriske koblinger designet for å oppfylle de strenge kravene til marine miljøer. Disse produktene sikrer problemfri drift av båtens elektriske systemer, og fremmer en bekymringsfri opplevelse på vannet.