up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Lofrans

Lofrans

Allt ( Lofrans )

Märkesinformation för Lofrans

Lofrans, ett namn som är synonymt med ankerutmärkelser, har varit en förtroendefull ledare inom marina industrin sedan sin start 1966. Berömd för sina toppklassiga däckekomponenter, anker- och förtöjningslösningar, flytande handtag, båttillbehör och elektriska kopplingar för båtar har Lofrans varit en fyrkant för tillförlitlighet och innovation för seglare och båtägare världen över.
Lofrans har en rik historia av att erbjuda innovativa och högkvalitativa produkter för marina industrin. Med ett bred utbud av däckekomponenter, anker- och förtöjningslösningar, flytande handtag, båttillbehör och båtelektriska kopplingar är Lofrans den go-to-varumärket för dem som söker excellence i sina maritima äventyr. Med Lofrans kan du lita på att din fartyg är utrustad med de bästa verktygen för att navigera havet med tillförsikt.

Anker Excellence Sedan 1966

Lofrans däckekomponenter är designade med precision, som förenar cutting-edge teknik med omisskännliga kvalitet. Från robusta ankarlindar till pålitliga kapstaner, säkerställer Lofrans att ditt fartyg är utrustat med de bästa verktygen för problemfri drift på däck. Dessa produkter har visat sin mettle i de mest utmanande förhållandena, för att säkerställa säkerheten och effektiviteten av alla maritima aktiviteter. Ankeren och förtöjning är grunden för alla maritima operationer, och Lofrans Anker- och Förtöjningslösningar är dedikerade till att göra detta avgörande moment så smidigt som möjligt. Deras ankringssystem erbjuder ansträngningsfri kontroll, för att försäkra ett säkert grepp i alla marina miljöer. Med Lofrans förtöjningslösningar kan du lita på att ditt fartyg kommer att stanna säkert på plats, även i motgångar.
Lofrans flytande handtag är designade för att ge maximal komfort och kontroll under drift av din båt. Formgivna med ergonomi i åtanke, säkerställer dessa handtag ett jämnt grepp, så att du kan navigera med precision även i utmanande förhållanden. Lofrans förstår betydelsen av kontroll när det kommer till båtar, och dessa handtag utmärker deras engagemang för att förbättra din upplevelse på vattnet. För dem som söker att förbättra sin båtupplevelse, erbjuder Lofrans ett brett utbud av båttillbehör. Oavsett om du behöver effektiva bogsaxlar, topp-of-the-line kedjuräknare, eller fjärrkontroller för din ankarlinda, har Lofrans dig täckt. Lofrans båttillbehör är designade för att integreras smidigt i ditt fartyg, för att ge bekvämlighet och trygghet.
Pålitliga och säkra elektriska kopplingar är av yttersta vikt på alla båtar, och Lofrans erbjuder högkvalitativa lösningar. Från strömkablar och kontakter till elpaneler, Lofrans båtelektriska kopplingar är designade för att uppfylla de stränga kraven från marina miljöer. Dessa produkter säkerställer en smidig drift av ditt fartygs elektriska system, som skapar en orofri upplevelse på vattnet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga