Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Lofrans

Noin Lofrans
Lofrans, nimi, joka on synonyymi ankkurointi-erinomaisuudelle, on ollut luotettu johtaja meriteollisuudessa sen perustamisestaan lähtien vuonna 1966. Kunnostautunut huippuluokan laitevarusteilla, ankkurointi- ja kiinnitysratkaisuilla, kelluville ohjauspyörille, venevarusteille ja veneen sähköyhteyksille, Lofrans on ollut turvallisuuden ja innovoinnin polttopiste kaikille purjehtijoille ja veneilijöille maailmanlaajuisesti.
Lofransilla on rikas historia innovatiivisten, laadukkaiden tuotteiden tarjoamisesta meriteollisuudelle. Laajan laitevarustevalikoiman, ankkurointi- ja kiinnitysratkaisujen, kelluville ohjauspyörien, venevarusteiden ja veneen sähköyhteyksien ansiosta Lofrans on ensimmäinen valinta niille, jotka etsivät erinomaisuutta merenkäyntiin. Lofransin avulla voit luottaa siihen, että aluksellasi on parhaat työkalut merimatkojen sujuvaan navigointiin.

Ankkurointi-erinomaisuutta vuodesta 1966

Lofransin laitevarusteet on suunniteltu tarkasti, yhdistäen ajankohtaista teknologiaa kompromissittomaan laatuun. Vankkojen ankkurivinssien ja luotettavien köysikiinnittimien ansiosta Lofrans varmistaa, että aluksesi on varustettu parhailla työkaluilla tasaisen toiminnan varmistamiseksi kannella. Nämä tuotteet ovat osoittaneet kestävyytensä haastavimmissa olosuhteissa, mikä takaa turvallisuuden ja tehokkuuden kaikessa merenkäynnissä. Ankkurointi ja kiinnitys ovat meriliikenteen perusta, ja Lofransin ankkurointi- ja kiinnitysratkaisut tekevät tästä tärkeästä tehtävästä mahdollisimman sujuvan. Ankkurointijärjestelmät tarjoavat vaivatonta hallintaa, mikä takaa vankan otteen missä tahansa meriympäristössä. Lofransin kiinnitysratkaisuilla voit luottaa siihen, että aluksesi pysyy paikallaan myös epäsuotuisissa sääolosuhteissa.
Lofransin kelluvat ohjauspyörät on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista mukavuutta ja hallintaa aluksen käsittelyn aikana. Ergonomiasta huolehtien nämä ohjauspyörät takaavat varman otteen, mikä mahdollistaa tarkan navigoinnin vaikeissakin olosuhteissa. Lofrans ymmärtää hallinnan tärkeyden merenkäynnissä, ja nämä ohjauspyörät osoittavat heidän sitoutumistaan parantamaan vesillä vietettyä kokemustasi. Niille, jotka haluavat parantaa merenkäyntikokemustaan, Lofrans tarjoaa laajan valikoiman venevarusteita. Olipa tarvetta tehokkaille säärihylkyille, huippuluokan ketjulaskureille tai etäohjaukselle ankkurivinssille, Lofrans on valmis auttamaan. Lofransin venevarusteet on suunniteltu sulautumaan täydellisesti alukseesi, tarjoten mukavuutta ja huolettomuutta.
Luotettavat ja turvalliset sähköyhteydet ovat välttämättömiä kaikilla veneillä, ja Lofrans tarjoaa laadukkaita ratkaisuja. Sähkökaapeleista ja liittimistä sähkökontrolleihin, Lofransin veneiden sähköyhteydet on suunniteltu täyttämään meriympäristöjen tiukat vaatimukset. Nämä tuotteet takaavat aluksesi sähköjärjestelmien sujuvan toiminnan, mikä luo huolettoman kokemuksen vesillä.