up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Sähkö ja Domotiikka koti, puutarha ja tee-se-itse

Sähkö ja Domotiikka koti, puutarha ja tee-se-itse

Löydä laaja valikoima tuotteita Sähkö ja Domotiikka tuotteita henkilölle koti, puutarha ja tee-se-itse. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa bricoinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Sähkö ja Domotiikka

n merkit Sähkö ja Domotiikka

Mitä älykodin laitteet ovat?

Älykodin laitteet , jotka tunnetaan myös kodin automaatiolaitteina tai liitettävinä laitteina, ovat elektronisia laitteita tai laitteita, jotka on varustettu langattomalla viestintä ja Internet yhteysominaisuuksilla. Nämä laitteet on suunniteltu lisäämään käyttömukavuutta, tehokkuutta ja hallintaa kotiympäristössä antamalla käyttäjien etävalvoa, ohjata ja automatisoida kotinsa eri puolia.

Hälyttimet ja ovikellot
Hälytykset ja kellot ovat laitteita, jotka tuottavat kovan soittoäänen varoittaakseen tai muistuttaakseen jostain, että joku on ovella tai varoittaa vaarasta.

Kennot ja akut
Paristot ovat laitteita, jotka voivat aiheuttaa sähkötehoa niissä tapahtuvista kemiallisista reaktioista ja joita käytetään antamaan virtaa laitteille, jotta laitteet toimivat oikein.

Ilmaisimet ja anturit
Kodin anturit ja ilmaisimet ovat laitteita, jotka on suunniteltu valvomaan ja havaitsemaan erilaisia kodin ympäristöolosuhteita tai vaaroja. Ne ovat olennainen osa kodin turva , turvallisuus ja automaatiojärjestelmiä ja tarjoavat varhaisia varoituksia ja hälytyksiä asukkaiden ja omaisuuden suojelemiseksi. Voit hankkia ne Orbegozo , Edm , Bosch , Philips , Oem , Xiaomi ja Lumineo .

Vikavirtasuoja ja suojaukset
Jäännösvirtalaite RCD on sähköturvalaite, joka on suunniteltu suojaamaan sähköiskuilta ja sähköpaloilta. Joillakin alueilla tunnetaan myös maasulkuvirtakatkaisijana GFCI. RCD tarkkailee jatkuvasti sähkövirran virtausta piirissä.

Digitaaliset avustajat
Digitaaliset avustajat ovat ohjelmistopohjaisia virtuaalisia agentteja tai sovelluksia, jotka hyödyntävät tekoälyn AI ja luonnollisen kielen käsittelyn NLP tekniikoita tarjoamaan käyttäjille tietoa, suorittamaan tehtäviä ja avustamaan erilaisissa toimissa. Nämä avustajat on suunniteltu ymmärtämään ihmisten ääni tai tekstikomentoja ja vastaamaan niihin, jolloin käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan keskustelun muodossa.

Sähkökaapelit
Sähkökaapelit ovat ryhmä yhdestä tai useammasta johdosta, jotka toimivat rinnakkain tai sidottuna ja joita käytetään ottamaan sähkövirtaa. Sähkökaapeleita on monenlaisia.

Sähköpaneelit
Sähköpaneelit ovat virransyöttökokoonpanon komponentteja, jotka erottavat sähköjohdot apupaneeleiksi samalla kun toimitetaan suojakytkin tai katkaisija.

Sähköiset lämpömittarit
Sähköiset lämpömittarit ovat liikuteltavia, ja ne voivat havaita lämpötilan muutokset käyttämällä lämpöherkkää laitetta, jossa sähköinen vastakohta muuttuu reaktiona lämpötilan muutoksiin.

Generaattorit
Generaattorit ovat laitteita tai koneita, jotka muuttavat mekaanista energiaa sähköenergiaksi. Niitä käytetään yleisesti sähkön tuottamiseen tilanteissa, joissa luotettavaa virtalähdettä ei ole saatavilla tai sähkökatkojen aikana.

Virtajohdot ja jatkojohdot
Virtajohdot ja jatkojohdot ovat sähköisiä lisävarusteita, joita käytetään laajentamaan pistorasioiden ulottuvuutta ja tarjoamaan useita pistorasiat laitteiden kytkemiseen. Vaikka ne palvelevat samanlaisia tarkoituksia, näiden kahden välillä on joitain eroja:
Jakojohto , joka tunnetaan myös nimellä virtapalkki tai pistokelevy, on laite, joka sisältää tyypillisesti rivin useita sähköpistorasioita yhdessä yksikössä.
Jatkojohto on joustava sähkökaapeli, jonka toisessa päässä on pistoke ja toisessa päässä yksi tai useampi pistorasia. Sen avulla voit laajentaa olemassa olevan virtalähteen ulottuvuutta.

Älykäs valaistus
Älykäs valaistus on progressiivinen tapa valaista kotisi. Älykkäät LED polttimot sisältävät ohjelmiston, joka linkittää sovellukseen, älykkään talon avustajaan tai muihin älylaitteisiin, jotta voit tehdä niistä automaattisia ja hallita niitä kauko ohjaimilla.

Aurinkopaneelit
Aurinkopaneelit keräävät sähköä auringosta ja muuttavat sen virraksi, jota voidaan hyödyntää sähkötaloissa tai teollisuudessa. Näitä paneeleja voidaan käyttää apuna rakennuksen sähköntuotannossa tai sähkön toimittamisessa kaukaisiin paikkoihin.

Kytkimet ja pistorasiat
Kytkimet ja pistorasiat mahdollistavat kosketuksen kahden eri menettelyn välillä samoilla tai eri laitteilla. Ne mahdollistavat sähkönsyöttöjen kytkemisen suoraan tehoreserviin ja voivat vaihdella jännitteen ja virran suhteen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje