Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Handverktyg

Handverktyg hem, trädgård och gör-det-själv

Hitta ett brett utbud av Handverktyg-produkter för hem, trädgård och gör-det-själv. Upptäck de bästa erbjudandena på bricoinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Handverktyg

Märken i Handverktyg

Vilka verktyg måste du ha för DIY?

Skogsredskap

Skogsverktyg , även känd som avverkningsverktyg, är specialiserad utrustning och redskap som används i skogsbruk och avverkningsverksamhet. Dessa verktyg är viktiga för olika uppgifter som är involverade i skogsförvaltning, trädskörd och relaterade aktiviteter. Skogsverktyg är utformade för att förbättra effektivitet, säkerhet och precision vid arbete i skogsområden.

Hammare

Hammare är vanliga handverktyg som används för ett brett spektrum av uppgifter som involverar att slå eller köra föremål. De har en enkel design, vanligtvis bestående av ett handtag och ett viktat huvud. Kraften som appliceras på handtaget överförs till huvudet, vilket gör att användaren kan ge kontrollerade slag mot olika material. Hammare finns i olika former, storlekar och material, var och en lämpad för specifika ändamål. Några vanliga typer av hammare inkluderar:

Klohammare : Den mest populära typen av hammare, med ett platt huvud på ena sidan för att slå spik och en klo på den andra sidan för att ta bort spikar.
Ball Peen Hammer : Har ett rundat huvud på ena sidan och en platt yta på den andra, som används vid metallbearbetning och formning av metall.
Slägga : En stor, tung hammare med ett långt handtag, som används för tunga uppgifter som att bryta betong eller köra pålar.
Mallet : Vanligtvis gjord av gummi, trä eller plast, används för känsliga uppgifter där en metallhammare kan orsaka skada.
Gummiklubba : Helt tillverkad av gummi, används för att knacka på ömtåliga material utan att lämna märken eller orsaka skador.

Nycklar och tång

Nycklar och tång är viktiga verktyg som används för olika uppgifter inom olika områden. Här är en förklaring av var och en:

Nycklar:
Skiftnyckel : är ett verktyg som används för att ge grepp och mekaniska fördelar vid vridning av föremål som muttrar, bultar och rör. Det finns olika typer av skiftnycklar, inklusive justerbara skiftnycklar, kombinationsnycklar, hylsnycklar och momentnycklar.
Skruvmejsel : En skruvmejsel är ett handverktyg utformat för att vrida skruvar. Den består av ett handtag och ett skaft med en spets, antingen platt eller Phillips huvud, som passar in i skruvens spår eller urtag för att dra åt eller lossa den. Insexnyckel Insexnyckel : är ett verktyg som används för att driva skruvar med sexkantshylsor, som ofta finns i möbelmontering och vissa maskiner.

Tång:
Slip joint tång: Slip joint tång har en justerbar vridpunkt som gör att käftarna kan öppnas bredare eller smalare. De används ofta för att greppa och böja föremål av olika storlekar.
Nåltång: Nåltänger har långa, tunna käkar med spetsiga spetsar, vilket gör dem idealiska för att nå in i trånga utrymmen och utföra känsliga uppgifter som smyckenstillverkning och elektronikarbete.
Tång: Tång har vassa kanter nära vridpunkten som gör att de kan skära igenom ledningar och andra material.
Spontänger kanallås : Dessa tänger har en justerbar käftstorlek, vilket gör att de kan passa olika föremål. De används ofta i VVS arbeten och för att greppa stora föremål.
Låstång Vise Grips: Låstänger har en mekanism som gör att de kan låsas på ett föremål, vilket gör dem lämpliga för att hålla föremål stadigt på plats.
Linesman tång: Linesman tång är en kraftig tång med skäreggar nära vridpunkten. De används ofta av elektriker för att klippa och tvinna ledningar.
Fäktningstänger: Fäktningstänger är designade för arbete relaterat till trådstängsel och har funktioner som trådklippande kanter, häftklammer och slagytor.

Både nycklar och tång finns i olika former och storlekar, var och en utformad för att tjäna specifika ändamål. De är oumbärliga verktyg för gör det själv projekt, reparationer, underhåll och olika professionella tillämpningar inom industrier som konstruktion, fordon, VVS, elarbeten och mer.

Sågar

En såg är ett handverktyg eller en mekanisk anordning med en tandad skäregg som används för att skära igenom olika material, såsom trä, metall, plast eller sten. Den består av ett långt, tunt blad med tänder längs ena kanten, vilket gör att det kan skära igenom materialet när det trycks eller dras fram och tillbaka. Sågens tänder är utformade för att ta bort material i en serie små, repetitiva snitt, vilket gör den till ett effektivt verktyg för sågning och formning.

Sax och klippare

Saxar och knivar är viktiga verktyg som används i vardagen. Saxen är små instrument med två intensiva blad som spänns ihop. Fräsar är utvecklade för att odla material av olika typer av biprodukter såsom vajrar, kablar och stållinor. Du kan köpa verktyg från dessa märken: Makita , Edm , Bosch , Fiskars , Oem , och Karcher .