Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Käsityökalut

Käsityökalut koti, puutarha ja tee-se-itse

Löydä laaja valikoima tuotteita Käsityökalut tuotteita henkilölle koti, puutarha ja tee-se-itse. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa bricoinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Käsityökalut

n merkit Käsityökalut

Mitä työkaluja sinulla on oltava itsellesi?

Metsätyökalut

Metsätyökalut , jotka tunnetaan myös hakkuutyökaluina, ovat erikoislaitteita ja laitteita, joita käytetään metsätaloudessa ja hakkuutoiminnassa. Nämä työkalut ovat välttämättömiä erilaisissa metsänhoito , puunkorjuu ja niihin liittyvissä tehtävissä. Forestal työkalut on suunniteltu parantamaan tehokkuutta, turvallisuutta ja tarkkuutta työskenneltäessä metsäalueilla.

Vasarat

Vasarat ovat yleisiä käsityökaluja, joita käytetään monenlaisiin tehtäviin, joihin liittyy esineiden lyömistä tai ajamista. Niillä on yksinkertainen rakenne, joka koostuu tyypillisesti kahvasta ja painotetusta päästä. Kahvaan kohdistettu voima siirtyy päähän, jolloin käyttäjä voi antaa kontrolloituja iskuja erilaisiin materiaaleihin. Vasaroita on eri muotoja, kokoja ja materiaaleja, joista jokainen sopii tiettyihin tarkoituksiin. Joitakin yleisiä vasaratyyppejä ovat:

Claw Hammer : Suosituin vasaratyyppi, jonka toisella puolella on litteä pää naulojen lyömiseen ja toisella puolella kynsi naulojen poistamista varten.
Ball Peen Hammer : Toiselta puolelta pyöristetty pää ja toisella tasainen pinta, jota käytetään metallintyöstyksessä ja metallin muotoilussa.
Vasara : Suuri, painava vasara, jossa on pitkä kahva, jota käytetään raskaisiin tehtäviin, kuten betonin murtamiseen tai paalujen lyömiseen.
Vasara : Valmistettu tyypillisesti kumista, puusta tai muovista, ja sitä käytetään herkissä töissä, joissa metallivasara saattaa vahingoittaa.
Kumivasara : Valmistettu kokonaan kumista, käytetään herkkien materiaalien naputukseen jättämättä jälkiä tai vahingoittamatta.

Avaimet ja pihdit

Avaimet ja pihdit ovat välttämättömiä työkaluja erilaisiin tehtäviin eri aloilla. Tässä on selitys jokaiselle:

Avaimet:
Jakoavain : on työkalu, jota käytetään pidon ja mekaanisen edun aikaansaamiseen esineiden, kuten muttereiden, pulttien ja putkien, kääntämisessä. Avaimia on erilaisia, mukaan lukien säädettävät jakoavaimet, yhdistelmäavaimet, hylsyavaimet ja momenttiavaimet.
Ruuvimeisseli : Ruuvimeisseli on käsityökalu, joka on suunniteltu ruuvien kiertämiseen. Se koostuu kahvasta ja varresta, jossa on joko litteä tai Phillips kärki, joka sopii ruuvin uraan tai syvennykseen sen kiristämiseksi tai löysäämiseksi. Kuusiokoloavain Kuusioavain : on työkalu, jota käytetään ruuvien kiinnittämiseen kuusikulmaisella kannalla, jota usein löytyy huonekalujen kokoonpanosta ja tietyistä koneista.

Pihdit:
Liukunivelpihdit: Liukunivelpihdissä on säädettävä kääntöpiste, jonka avulla leuat voivat avautua leveämmin tai kapeammin. Niitä käytetään yleisesti erikokoisten esineiden tarttumiseen ja taivutukseen.
Neulapihdit: Neulapihdeissä on pitkät, ohuet leuat, joissa on terävät kärjet, joten ne ovat ihanteellisia ahtaisiin tiloihin kurkotukseen ja arkaluonteisten tehtävien, kuten korujen valmistukseen ja elektroniikkatöihin, suorittamiseen.
Leikkauspihdit: Leikkauspihdeissä on terävät reunat lähellä kääntöpistettä, joiden avulla ne voivat leikata johtojen ja muiden materiaalien läpi.
Kielipihdit kanavalukot : Näissä pihdeissä on säädettävä leukakoko, joten ne sopivat erilaisiin esineisiin. Niitä käytetään yleisesti putkitöissä ja tarttua suuriin esineisiin.
Lukituspihdit Vise Grips: Lukituspihdeissä on mekanismi, jonka avulla ne voivat lukittua esineeseen, mikä tekee niistä sopivia pitämään esineitä tiukasti paikoillaan.
Linesman pihdit: Linesman pihdit ovat järeitä pihtejä, joiden leikkuureunat ovat lähellä kääntöpistettä. Sähköasentajat käyttävät niitä yleisesti johtojen leikkaamiseen ja kiertämiseen.
Aitapihdit: Aitapihdit on suunniteltu teräsaitaukseen liittyviin töihin, ja niissä on ominaisuuksia, kuten langanleikkausreunat, niittien vetokahvat ja vasarapinnat.

Sekä avaimia että pihtejä on eri muotoisia ja kokoisia, ja jokainen on suunniteltu palvelemaan tiettyjä tarkoituksia. Ne ovat korvaamattomia työkaluja tee se itse projekteihin, korjauksiin, kunnossapitoon ja erilaisiin ammattisovelluksiin sellaisilla aloilla kuin rakentaminen, autoteollisuus, putkityöt, sähkötyöt ja monet muut.

Sahat

Saha on sahalaitaisella leikkuuterällä varustettu käsityökalu tai mekaaninen laite, jota käytetään erilaisten materiaalien, kuten puun, metallin, muovin tai kiven, läpi leikkaamiseen. Se koostuu pitkästä, ohuesta terästä, jonka toisessa reunassa on hampaat, mikä mahdollistaa sen leikkaamisen materiaalin läpi, kun sitä työnnetään tai vedetään edestakaisin. Sahan hampaat on suunniteltu poistamaan materiaalia pienillä, toistuvilla leikkauksilla, mikä tekee siitä tehokkaan työkalun leikkaamiseen ja muotoiluun.

Sakset ja leikkurit

Sakset ja leikkurit ovat tärkeitä työkaluja, joita käytetään jokapäiväisessä elämässä. Sakset ovat pieniä instrumentteja, joissa on kaksi intensiivistä terää, jotka on kiristetty yhteen. Leikkurit on kehitetty erilaisten sivutuotteiden, kuten lankojen, kaapeleiden ja vaijerien materiaalien leikkaamiseen. Voit ostaa työkaluja näiltä merkeiltä: Makita , Edm , Bosch , Fiskars , Oem ja Karcher .