Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Håndverktøy

Håndverktøy hjem, hage og gjør det selv

Finn et bredt utvalg av Håndverktøy-produkter for hjem, hage og gjør det selv. Oppdag de beste tilbudene hos bricoinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Håndverktøy

Merkevarer av Håndverktøy

Hvilke verktøy må du ha for DIY?

Skogredskaper

Skogverktøy , også kjent som hogstverktøy, er spesialisert utstyr og redskaper som brukes i skogbruk og hogstaktiviteter. Disse verktøyene er avgjørende for ulike oppgaver involvert i skogforvaltning, trehogst og relaterte aktiviteter. Skogsverktøy er utviklet for å forbedre effektivitet, sikkerhet og presisjon når du arbeider i skogkledde områder.

Hammere

Hammere er vanlige håndverktøy som brukes til et bredt spekter av oppgaver som involverer å slå eller kjøre gjenstander. De har en enkel design, vanligvis bestående av et håndtak og et vektet hode. Kraften som påføres håndtaket overføres til hodet, slik at brukeren kan gi kontrollerte slag mot forskjellige materialer. Hammere kommer i forskjellige former, størrelser og materialer, hver egnet for spesifikke formål. Noen vanlige typer hammere inkluderer:

Klohammer : Den mest populære typen hammer, med et flatt hode på den ene siden for å slå spiker og en klo på den andre siden for å fjerne spiker.
Ball Peen Hammer : Har et avrundet hode på den ene siden og en flat side på den andre, brukt i metallbearbeiding og forming av metall.
Slegger : En stor, tung hammer med et langt håndtak, brukt til tunge oppgaver som å knuse betong eller kjøre staker.
Mallet : Vanligvis laget av gummi, tre eller plast, brukt til ømfintlige oppgaver der en metallhammer kan forårsake skade.
Gummihammer : Laget utelukkende av gummi, brukt til å banke på ømfintlige materialer uten å etterlate merker eller forårsake skade.

Nøkler og tang

Nøkler og tang er essensielle verktøy som brukes til ulike oppgaver innen ulike felt. Her er en forklaring av hver:

Nøkler:
Skiftenøkkel : er et verktøy som brukes for å gi grep og mekaniske fordeler ved dreiing av gjenstander som muttere, bolter og rør. Det finnes ulike typer nøkler, inkludert justerbare nøkler, kombinasjonsnøkler, pipenøkler og momentnøkler.
Skrutrekker : En skrutrekker er et håndverktøy designet for å skru skruer. Den består av et håndtak og et skaft med en spiss, enten flatt eller Phillips hode, som passer inn i skruens spor eller fordypning for å stramme eller løsne den. Umbrakonøkkel sekskantnøkkel : er et verktøy som brukes til å drive skruer med sekskantede fatninger, ofte funnet i møbelmontering og visse maskineri.

Tang:
Slip joint tang: Slip joint tang har et justerbart dreiepunkt som gjør at kjevene kan åpnes bredere eller smalere. De brukes ofte til å gripe og bøye gjenstander av forskjellige størrelser.
Nåle nesetang: Nåletangen har lange, tynne kjever med spisse spisser, noe som gjør dem ideelle for å nå inn i trange områder og utføre ømfintlige oppgaver som smykkeproduksjon og elektronikkarbeid.
Skjæretang: Skjæretang har skarpe kanter nær dreiepunktet som lar dem skjære gjennom ledninger og andre materialer.
Tong og rilletang kanallåser : Disse tangen har en justerbar kjevestørrelse, slik at de kan passe til forskjellige gjenstander. De brukes ofte i rørleggerarbeid og til å gripe store gjenstander.
Låsetang Vise Grips: Låsetang har en mekanisme som lar dem låse seg til en gjenstand, noe som gjør den egnet for å holde gjenstander på plass.
Linesman tang: Linesman tang er en kraftig tang med skjærekanter nær dreiepunktet. De brukes ofte av elektrikere til å kutte og vri ledninger.
Gjerdetang: Gjerdetang er designet for arbeid relatert til wiregjerder og har funksjoner som wire skjærende kanter, stiftetrekk og hamrende overflater.

Både nøkler og tang kommer i forskjellige former og størrelser, hver designet for å tjene spesifikke formål. De er uunnværlige verktøy for gjør det selv prosjekter, reparasjoner, vedlikehold og ulike profesjonelle bruksområder i bransjer som konstruksjon, bil, rørleggerarbeid, elektrisk arbeid og mer.

Sager

En sag er et håndverktøy eller en mekanisk enhet med en tagget skjærekant som brukes til å skjære gjennom ulike materialer, som tre, metall, plast eller stein. Den består av et langt, tynt blad med tenner langs den ene kanten, som gjør at den kan skjære gjennom materialet når den skyves eller trekkes frem og tilbake. Sagens tenner er designet for å fjerne materiale i en rekke små, repeterende kutt, noe som gjør den til et effektivt verktøy for skjæring og forming.

Saks og kutter

Saks og kutter er essensielle verktøy som brukes i hverdagen. Saksen er små instrumenter med to intense blader som er strammet sammen. Kuttere er utviklet for å dyrke materialer av ulike typer biprodukter som ledninger, kabler og ståltau. Du kan kjøpe verktøy fra disse merkene: Makita , Edm , Bosch , Fiskars , Oem , og Karcher .