Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Maali

Maali koti, puutarha ja tee-se-itse

Löydä laaja valikoima tuotteita Maali tuotteita henkilölle koti, puutarha ja tee-se-itse. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa bricoinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Maali

n merkit Maali

Kuinka maalata huone itsellesi?

Harjat ja rullat

Siveltimet ja telat ovat välttämättömiä maalaamiseen. Ammattitaitoisten kotimaalaajien totutuin sivellin on 6,3 cm. Maalitelat luodaan tavalla, joka sisältää paljon maalia ja pinnoittaa enemmän pinta alaa. Telat ovat sisätilojen ja kattojen maalaajien tärkein valikoima maalausasiantuntijoita.

Liitumaali

Liitumaali on vesipohjainen maali, joka tunnetaan sileästä, mattapintaisesta ja samettisesta pinnastaan. Se on suosittu tee se itse ja sisustussuunnittelijoiden keskuudessa sen helppokäyttöisyyden ja kyvystään luoda vintage , nuhjuinen tyylikäs tai ahdistunut ilme eri pinnoille. Liitumaali on saanut nimensä pehmeästä, kalkkimaisesta ulkonäöstä, jonka se tuottaa maalatuille esineille.

Ulkomaalit, vedeneristysmaalit ja sisämaalaukset

Ulkomaalit, vedeneristysmaalit ja sisämaalaukset ovat välttämättömiä sisä ja ulkotalojen maalauksessa ja sisustamisessa. Ulkomaalit ovat eri sääolosuhteille altistuvia maaleja. Vedenpitävät maalit ovat kalvokerrosratkaisu, joka ehkäisee vuodon ja kosteuden mahdollisuutta ja toimii veden esteenä. Sisustusmaalaus on miellyttävä taide, jolla on korkea luova arvo.

Liuottimet

Maalausliuottimet ovat kemiallisia aineita, joita käytetään maalin liuottamiseen ja ohentamiseen, maalausvälineiden puhdistamiseen sekä maalin ominaisuuksien, kuten sen kuivumisajan ja sakeuden säätämiseen. Erityyppiset maalit vaativat erityisiä liuottimia , ja niiden ominaisuuksien ymmärtäminen on välttämätöntä onnistuneiden maalausprojektien kannalta.

Lapat ja melat

Maalauslastat ja lapat ovat työkaluja, joita käytetään erilaisissa maalaussovelluksissa maalin tai muiden materiaalien levittämiseen, sekoittamiseen tai käsittelyyn pinnalle. Niitä on eri muotoisia, kokoisia ja materiaaleja, jotka sopivat tiettyihin maalaustekniikoihin ja mieltymyksiin. Maalauslastat ovat litteitä, ohuita työkaluja, joissa on joustava metalliterä. Niissä on yleensä pyöristetty kärki ja kahva helpon otteen takaamiseksi. Maalauslapat , jotka tunnetaan myös nimellä maalisekoittimet tai sekoituslapat, ovat leveitä, litteitä työkaluja, joita käytetään maalin sekoittamiseen ja sekoittamiseen, erityisesti suurempia määriä. Ne on tyypillisesti valmistettu puusta, muovista tai metallista, ja niissä on leveä, tasainen pinta tehokkaan sekoituksen takaamiseksi.

Suihkeet

Maalaussuihkeet ovat eräänlainen maali, joka varastoidaan paineistetussa astiassa ja annostellaan suuttimen kautta hienona sumuna tai suihkeena. Ne ovat suosittu valinta erilaisten pintojen maalaamiseen helppokäyttöisyytensä, nopean levityksensä ja kykynsä peittää suuria alueita tasaisesti ansiosta. Spraymaalit koostuvat pigmenteistä, liuottimista ja muista lisäaineista, jotka on suspendoitu paineistettuun tölkkiin. Kun suutinta painetaan, maali vapautuu pienten pisaroiden sumuna, mikä antaa tasaisen ja tasaisen pinnan maalattavalle pinnalle.

Lisää maaleista :

Lisää maaleista ovat kitit ja tiivisteet, pistoolien kauhat ja nauhat, emalit ja lakat. Voit ostaa näitä tuotteita näiltä merkeiltä: Edm , Masso , Oem , Soudal , Tesa , Wolfcraft ja Fischer Group .