Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Maling

Maling hjem, have og gør-det-selv

Find et bredt udvalg af Maling-produkter til hjem, have og gør-det-selv. Oplev de bedste tilbud hos bricoinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Maling

Mærker for Maling

Hvordan maler man et værelse for sig selv?

Børster og ruller

Pensler og ruller er et must have til maling. Den mest vante pensel af dygtige hjemmemalere er en 6,3 cm. Maleruller er skabt på en måde, der vil rumme en masse maling og belægge mere overfladeareal. Ruller er det førende udvalg af malereksperter til at male interiør og tage.

Kalkmaling

Kridtmaling er en type vandbaseret maling kendt for sin glatte, matte og fløjlsbløde finish. Det er populært blandt gør det selv byggere og indretningsarkitekter på grund af dets brugervenlighed og evne til at skabe et vintage, shabby chic eller distressed look på forskellige overflader. Kridtmaling har fået sit navn fra det bløde, kridtagtige udseende, det giver på malede emner.

Udvendig maling, vandtætningsmaling og indvendig maling

Udvendig maling, imprægneringsmaling og indvendige malerier er essentielle ved maling og udsmykning af interiører og udvendige huse. Udvendig maling er den type maling, der udsættes for forskellige vejrforhold. Vandtætte malinger er den membranholdige lagløsning, der forhindrer risikoen for nedsivning og fugt og fungerer som en hindring mod vand. Indvendig maling er en tiltalende kunst, der har høj kreativ værdi.

Opløsningsmidler

Opløsningsmidler til maling er kemiske stoffer, der bruges til at opløse og fortynde maling, rense maleværktøjer og justere malingens egenskaber, såsom dens tørretid og konsistens. Forskellige typer maling kræver specifikke opløsningsmidler , og forståelse af deres egenskaber er afgørende for vellykkede malerprojekter.

Spatler og pagajer

Malespadler og pagajer er værktøjer, der bruges i forskellige maleapplikationer til at sprede, blande eller manipulere maling eller andre materialer på en overflade. De kommer i forskellige former, størrelser og materialer, der passer til specifikke maleteknikker og præferencer. Malerspatler er flade, tynde værktøjer med et fleksibelt metalblad. De har typisk en afrundet spids og et håndtag for let greb. Malerpadler , også kendt som malingsblandere eller omrøringspadler, er brede, flade værktøjer, der bruges til at blande og omrøre maling, især i større mængder. De er typisk lavet af træ, plastik eller metal og har en bred, flad overflade til effektiv blanding.

Sprays

Malerspray er en type maling, der opbevares i en trykbeholder og dispenseres gennem en dyse som en fin tåge eller spray. De er et populært valg til maling af forskellige overflader på grund af deres brugervenlighed, hurtige påføring og evne til at dække store områder jævnt. Spraymaling består af pigmenter, opløsningsmidler og andre tilsætningsstoffer, der er suspenderet i den tryksatte dåse. Når mundstykket trykkes, frigives malingen som en tåge af bittesmå dråber, hvilket giver en glat og ensartet finish på overfladen, der skal males.

Mere om maling :

Mere om maling omfatter spartelmasser og tætningsmidler, pistolspande og bånd, emaljer og lakker. Du kan købe disse ting fra disse mærker: Edm , Masso , Oem , Soudal , Tesa , Wolfcraft og Fischer Group .