Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Färg

Färg hem, trädgård och gör-det-själv

Hitta ett brett utbud av Färg-produkter för hem, trädgård och gör-det-själv. Upptäck de bästa erbjudandena på bricoinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Färg

Märken i Färg

Hur målar man ett rum för sig själv?

Borstar och rullar

Penslar och rullar är ett måste för att måla. Den mest vana penseln av skickliga hemmamålare är en 6,3 cm. Färgrullar är skapade på ett sätt som kommer att hysa mycket färg och belägga mer yta. Rullar är det främsta urvalet av målningsexperter för att måla interiörer och tak.

Kritfärg

Kritfärg är en typ av vattenbaserad färg känd för sin släta, matta och sammetslena finish. Det är populärt bland gör det själv och inredare på grund av dess enkla användning och förmåga att skapa en vintage, shabby chic eller distressed look på olika ytor. Kritfärg har fått sitt namn från det mjuka, kritiga utseende den ger på målade föremål.

Exteriörfärger, tätskiktsfärger och interiörmålningar

Exteriörfärger, vattentätande färger och interiörmålningar är viktiga för att måla och dekorera interiörer och exteriörer hus. Exteriörfärger är den typ av färger som utsätts för olika väderförhållanden. Vattentäta färger är den membranhaltiga skiktlösningen som förhindrar risken för läckage och fukt och fungerar som ett hinder mot vatten. Interiörmålning är en tilltalande konst som har högt kreativt värde.

Lösningsmedel

Lösningsmedel för målning är kemiska ämnen som används för att lösa upp och förtunna färg, rengöra målarverktyg och justera färgens egenskaper, såsom torktid och konsistens. Olika typer av färger kräver specifika lösningsmedel , och att förstå deras egenskaper är avgörande för framgångsrika målningsprojekt.

Spatlar och paddlar

Målarspadar och paddlar är verktyg som används i olika målningsapplikationer för att sprida, blanda eller manipulera färg eller andra material på en yta. De finns i olika former, storlekar och material för att passa specifika målningstekniker och preferenser. Målarspadar är platta, tunna verktyg med ett flexibelt metallblad. De har vanligtvis en rundad spets och ett handtag för enkelt grepp. Målarpaddlar , även kända som färgblandare eller omrörarpaddlar, är breda, platta verktyg som används för att blanda och röra om färg, särskilt i större mängder. De är vanligtvis gjorda av trä, plast eller metall och har en bred, plan yta för effektiv blandning.

Sprayer

Målarspray är en typ av färg som förvaras i en trycksatt behållare och dispenseras genom ett munstycke som en fin dimma eller spray. De är ett populärt val för att måla olika ytor på grund av deras enkla användning, snabba applicering och förmåga att täcka stora ytor jämnt. Sprayfärger består av pigment, lösningsmedel och andra tillsatser som är suspenderade i den trycksatta burken. När munstycket pressas släpps färgen som en dimma av små droppar, vilket ger en jämn och jämn finish på ytan som målas.

Mer om färger :

Mer om färger inkluderar spackel och tätningsmedel, pistolhinkar och band, emaljer och lacker. Du kan köpa dessa saker från dessa märken: Edm , Masso , Oem , Soudal , Tesa , Wolfcraft och Fischer Group .