Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Jdy

Jdy
Σχετικά με Jdy
JDY είναι μια μάρκα μόδας για γυναίκες που ξεκίνησε το 2012 στο Brande της Δανίας. Είναι μέρος της οικογένειας BESTSELLER και ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2013. JDY είναι μια μάρκα ρούχων που παρουσιάζει μοντέρνα και οικονομικά ρούχα για γυναίκες. Η μάρκα προσπαθεί να σχεδιάσει πολυπολιτισμικά κομμάτια για να δημιουργήσει μοντέρνα σύνολα. JDY επικεντρώνεται στην παροχή ρούχων που είναι ενδιαφέροντα και υψηλής ποιότητας. Η συλλογή τους περιέχει διάφορα βασικά στοιχεία, όπως τοπ, πουκάμισα, μπρούτζες και εξωτερικά ρούχα. JDY στόχος είναι να φιλοξενήσει τις απαιτήσεις των σύγχρονων γυναικών που αγαπούν το στυλ, την άνεση και την οικονομική διαθεσιμότητα στις επιλογές τους στα ρούχα.
Το κοινωνικό κύρος της μάρκας JDY, μια αξία-για-τα-χρήματα, ξεκίνησε με μια ανακαλυφθείσα κενότητα μέσα στην αγορά μόδας εύκολων πωλήσεων βασικών στοιχείων. JDY έχει γίνει μια γρήγορα αναπτυσσόμενη μάρκα, φτάνοντας σε μόδας εγκατανθρώπους γυναίκες σε 34 χώρες και ακόμη και αναπτυσσόμενη.
JDY προγραμματίζει και σχεδιάζει οκτώ ετήσιες συλλογές και εφαρμόζει ένα ισχυρό πρόγραμμα που δεν είναι ποτέ εξαντλημένο. Συνδυάζουν τα εποχιακά must-haves με τα βασικά στοιχεία. JDY συνεπώς πάντα εγγυάται να παρέχει μόδα-μπροστά προϊόντα και ενδιαφέροντα στοιχεία με υψηλή ποιότητα. Αυτή η μάρκα έχει ένδυση, πουκάμισα, μπρούτζες, εσώρουχα και parkas με ζωντανές χρωματικές και σχεδιασμούς. JDY επιτρέπει σε όλες τις γυναίκες να ακολουθούν τις νέες τάσεις και τη μόδα και να συνδυάσουν διάφορα στυλ για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό look.

Συλλογή μόδας JDY για γυναίκες

Ρούχα JDY για γυναίκες προσφέρουν μια διαφορετική γκάμα επιλογών για γυναίκες. Η συλλογή ρούχων τους περιλαμβάνει μοντέρνα και στιλάτα κομμάτια που ενσωματώνονται σε διάφορα στυλ γκαρνταρόμπας. Τα ρούχα τους κυμαίνονται από βασικά πουκάμισα μέχρι κομψά μπλούζες και τρικάκια. Η συλλογή JDY t-shirt διαθέτει σταθερές επιλογές με εκτυπώσεις, μοτίβα και γραφικά. Τα πουκάμισα είναι συνήθως κατασκευασμένα από μαλακά υλικά για να παρέχουν ένα άνετο παραμόρφωμα. Αν θέλετε ένα απλό crew neck, ένα κομψό V-neck ή ένα άνετο παραμόρφωμα, JDY έχει διαφορετικά στυλ.
Η συλλογή JDY women´s shirts έχει σταθερές πουκάμισα με διάφορες εκτυπώσεις, σχεδιασμούς και γραφικά. Τα πο