up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Bluser og skjorter

Bluser og skjorter

Gensere

Gensere

Kjoler

Kjoler

T-skjorter

T-skjorter

Bukser

Bukser

Kåper og parkas

Kåper og parkas

Avdelinger

Dameklær

Jenteklær

Allt( Jdy )

Jdy

JDY er et kvinneklærmerke som startet i 2012 i Brande, Danmark. Det er en del av BESTSELLER-familien og ble lansert i januar 2013. JDY er et klesmerke som tilbyr stilig og rimelig mote for kvinner. Merket søker å designe allsidige plagg for å skape moderne antrekk. JDY fokuserer på å levere klær som er trendy og av god kvalitet. Samlingen deres inneholder ulike essensielle plagg, som topp, skjorter, bukser og yttertøy. JDY har som mål å tilfredsstille moderne kvinners krav om stil, komfort og rimelighet i klesvalgene deres.
Konseptet bak JDY-merket, verdi for pengene, begynte med et oppdaget gap innen moteindustrien av enkle salgsvarer. JDY har blitt et raskt voksende merke som når motefølsomme kvinner i 34 land og fortsetter å utvikle seg.
JDY planlegger og designer åtte årlige samlinger og implementerer et kraftig program som aldri er utsolgt. De blander sesongens must-haves med kjerneplagg. ​JDY lover alltid å levere moteriktige produkter og trendy plagg med høy kvalitet. Dette merket har kjoler, skjorter, bukser, frakker og parkaser med livlige farger og design. JDY lar alle kvinner følge nye trender og mote og matche ulike stiler for å lage et unikt utseende.

JDY kvinnekolleksjon

JDY kvinneklær tilbyr et mangfold av alternativer for kvinner. Klærkolleksjonen deres består av moderne og stilige plagg som er inkorporert i ulike garderobestiler. Klærne deres spenner fra enkle skjorter til stilige bluser og gensere. JDY kvinne-t-skjorte-samlingen har solide alternativer med trykk, mønstre og grafikk. Skjortene er vanligvis laget av myke materialer for å gi et avslappet passform. Enten du liker en enkel båndskjorte, en stilig V-hals eller en komfortabel passform, har JDY ulike stiler. JDY women's shirts-kolleksjonen har solide skjorter med ulike trykk, design og grafikk. Skjortene er vanligvis laget av pustende materialer for å gi et avslappet passform. De designet skjortene deres for å være allsidige, slik at de kan styles med bukser, skjørt eller lagres under frakker.
Dette merket bruker lette stoffer som chiffon eller seidestoffer for å lage JDY bluser som gir et touch av stil til antrekket. JDY women's Blazers syes for å levere et elegant og profesjonelt utseende. Du kan velge stilige enslagsblazer i elegante farger som sort, blå eller brun, som lett kan kombineres med formelle eller uformelle antrekk. JDY frakker kan brukes til ulike hendelser, fra kontormøter til fester. Du kan enkelt kombinere dressbukser eller jeans, skjørt eller kjoler med disse frakkene.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk