up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Puserot ja paidat

Puserot ja paidat

Puserot

Puserot

Mekot

Mekot

T-paidat

T-paidat

Housut

Housut

Takit ja parkat

Takit ja parkat

Osastot

Naisten Vaatteet

Tyttöjen Vaatteet

KAIKKI( Jdy )

Jdy

JDY on naisten muotimerkki, joka perustettiin vuonna 2012 Brandessa, Tanskassa. Se on osa BESTSELLER-perhettä ja se julkaistiin tammikuussa 2013. JDY on vaatemerkki, joka tarjoaa tyylikkäitä ja kohtuuhintaisia muotivaatteita naisille. Merkki pyrkii suunnittelemaan monikäyttöisiä vaatteita luodakseen modernin asukokonaisuuden. JDY:n painopiste on tuottaa muotia, joka on sekä trendikästä että laadukasta. Heidän kokoelmansa sisältää erilaisia perusvaatteita, kuten paitoja, paidat, housut ja ulkovaatteet. JDY pyrkii vastaamaan modernien naisten tarpeisiin, jotka rakastavat tyyliä, käytännöllisyyttä ja edullisuutta vaatteiden valinnassa.
JDY-merkin konsepti, jossa yhdistyvät laatu ja edullisuus, löytyi muotimarkkinoilta havaittavasta aukosta. JDY on nopeasti kasvava merkki, joka tavoittaa muotitietoiset naiset 34 maassa ja kasvaa edelleen. JDY suunnittelee ja julkaisee kahdeksan vuosittaista kokoelmaa ja toteuttaa voimakkaan ohjelman, joka ei ole koskaan loppuunmyyty. He sekoittavat sesongin must-have -tuotteita ja perusvaatteita. JDY takaa aina muotia edistävien tuotteiden ja trendikkäiden tuotteiden toimituksen korkealla laadulla. Tämä brändi tarjoaa mekkoja, paidat, housut, takit ja parkat voimakkaiden värien ja suunnittelujen kanssa. JDY antaa kaikille naisille mahdollisuuden seurata uusia trendejä ja muotia ja yhdistää erilaisia tyylejä luodakseen ainutlaatuisen ilmeen.

JDY naisten muotikokoelma

JDY naisten vaatetus tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja naisille. Heidän vaatemallistonsa sisältää modernia ja tyylikästä vaatteita, jotka on integroitu erilaisiin vaatekaappityyleihin. Heidän vaatteensa vaihtelevat peruspaitoista tyylikkäisiin blouseihin ja neuleisiin. JDY naisten t-paita-kokoelma sisältää yksivärisiä vaihtoehtoja painatuksilla, kuvioilla ja grafiikoilla. Paidat on yleensä valmistettu pehmeistä materiaaleista tarjotakseen rentoa istuvuutta. Olitpa sitten tyylikkään V-kauluksen, yksinkertaisen kaularangan tai mukavan istuvuuden ystävä, JDY:llä on erilaisia tyylejä. JDY naisten paidat -kokoelmassa on yksivärisiä paidoita erilaisilla painatuksilla, suunnitteluilla ja grafiikoilla. Paidat on yleensä valmistettu hengittävistä materiaaleista tarjotakseen rentoa istuvuutta. He suunnittelivat paidat monikäyttöisiksi, jotta ne voisi yhdistää housuihin, hameisiin tai jopa kerrostaa ne takin alle.
Tämä brändi käyttää kevyitä kangasmateriaaleja, kuten chiffonia tai silkkiä JDY blousen valmistamiseen, joka antaa asukokonaisuuteen hieman kaunista särmää. JDY naisten bleiserit ompelivat tarjotakseen elegantin ja ammattimaisen ilmeen. Voit valita tyylikkäitä yksihaaroisia bleisereitä eleganttien värien, kuten mustan, sinisen tai ruskean, yhdistämällä ne helposti formaaliin tai rennompaan asukokonaisuuteen. JDY takit voi pukea eri tapahtumiin, kokouksista juhliin. Yksi voi helposti yhdistää pukuihin tai farkkuihin, hameisiin tai mekkoihin nämä takit.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje