Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Jdy

Jdy
Information för Jdy
JDY är ett kvinnomode märke som startade 2012 i Brande, Danmark. Det är en del av BESTSELLER familjen och lanserades i januari 2013. JDY är ett klädmärke som erbjuder stilfulla och rimliga mode för kvinnor. Varumärket strävar efter att designa mångsidiga plagg för att skapa moderna outfits. JDY fokuserar på att leverera kläder som är trendiga och av god kvalitet. Deras kollektion innehåller olika grundläggande plagg, såsom toppar, skjortor, byxor och ytterkläder. JDY strävar efter att tillgodose moderna kvinnors krav som älskar stil, bekvämlighet och prisvärdhet i sina klädval.
Konceptet bakom JDY varumärket, ett värde för pengar, började med att en lucka upptäcktes inom mode marknaden för lätt att sälja grundläggande plagg. JDY har blivit ett snabbväxande varumärke som når fashion conscious kvinnor i 34 länder och fortfarande utvecklas.
JDY planerar och designar åtta årliga kollektioner och implementerar ett kraftfullt program som aldrig är utanför lager. De blandar säsongens måste-haves med kärnplagg. ​JDY garanterar alltid att leverera fashion-forward produkter och trendiga plagg med hög kvalitet. Detta varumärke har klänningar, skjortor, byxor, kavajer och parkas med levande färger och mönster. JDY tillåter alla kvinnor att följa nya trender och mode och matcha olika stilar för att skapa ett unikt utseende.

JDY women´s fashion collection

JDY women´s clothing erbjuder en mångsidig urval av alternativ för kvinnor. Deras klädkollektion består av moderna och stilrena plagg infogade i olika garderobstilar. Deras kläder sträcker sig från grundläggande skjortor till stiliga blusar och tröjor. JDY women´s t-shirt kollektion har enfärgade alternativ med tryck, mönster och grafik. Skjortorna är vanligtvis gjorda av mjuka material för att ge en avslappnad passform. Oavsett om du gillar en enkel rundhals, en stilig V-ringning eller en bekväm passform, har JDY olika stilar. JDY women´s shirts kollektion har enfärgade skjortor med olika tryck, design och grafik. Skjortorna är vanligtvis gjorda av andningsbara material för att ge en avslappnad passform. De designade sina skjortor för att vara mångsidiga för att styla dem med byxor, kjolar eller till och med lager dem under kavajer.
Detta varumärke använder lätta tyger som chiffong eller silkesmaterial för att göra JDY blusar som lägger en touch av värdighet till din outfit. JDY women´s Blazers skräddarsy för att ge en elegant och professionell look. Du kan välja stiliga enkelknäppta kavajer i eleganta färger som svart, blå eller brun, enkelt matchade med formella eller avslappnade outfit. JDY kavajer kan bäras för olika evenemang, från kontorsmöten till fester. Man kan enkelt matcha kostymbyxor eller jeans, kjolar eller klänningar med dessa kavajer.