up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Urban Transport mode

Urban Transport mode

Vind een breed scala aan Urban Transport-producten voor mode. Ontdek de beste deals bij dressinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Urban Transport

Merken in Urban Transport

Hoe beweeg je je comfortabel door je stad?

Stadsfietsen

Stadsfietsen hebben brede, opgevulde stoelen en een verhoogd stuur dat een ontspannen reis naar korte afstanden en taken in de stad mogelijk maakt. Stadsfietsen kunnen op verharde paden worden gereden.

Elektrische scooters

De elektrische scooters zijn staande scooters die gestart worden door een elektromotor. Deze scooters worden vermeld als een soort micromobiliteit en zijn meestal ontworpen met een enorm dek in het midden waarop de berijder volhardt. Elektrische scooters worden gebruikt bij wetsuitvoering, beveiliging en gemak. Ze komen veel voor in stedelijke gebieden en worden gebruikt als een optie om te fietsen of te wandelen.

Hoverboards

Hoverboards worden ook wel zelfbalancerende scooters genoemd. Hoverboards zijn compacte machines die met behulp van elektriciteit bewegen en twee wielen hebben. Ze openden de markt in 2015 en verdienen sindsdien steeds meer bekendheid. Hoverboards worden aangedreven door lithium ionbatterijen die kunnen worden opgeladen; een bestuurder wordt gezwaaid op een podium binnen de twee wielen.

Segways

De Segways zijn zelfbalancerende speciale transporters met twee wielen. Segways zijn zeer comfortabel om te rijden. Ze zijn gemaakt om u naar afstanden te vervoeren die te ver zijn om te lopen, maar te klein om te rijden. Het is gebruikelijk in veel verschillende landen. Je kunt de segways kopen van bekende merken zoals Xiaomi , Skateflash , Brigmton , 9transport , Anlen , Dahon .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden