up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Kaupunkiliikenne

Kaupunkiliikenne

Löydä laaja valikoima tuotteita Kaupunkiliikenne tuotteita henkilölle muoti. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa dressinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Kaupunkiliikkuminen

n merkit Kaupunkiliikkuminen

Kuinka liikkua kaupungissasi mukavasti?

Kaupunkipyörät

Kaupunkipyörissä on leveät, täytetyt istuimet ja korotetut ohjaustangot, jotka mahdollistavat rentouttavan matkustamisen lyhyillä matkoilla ja tehtävissä ympäri kaupunkia. Kaupunkipyörillä voi ajaa päällystetyillä poluilla.

Sähköskootterit

Sähköskootterit ovat seisovia skoottereita, jotka käynnistetään sähkömoottorilla. Nämä skootterit on lueteltu eräänlaiseksi mikroliikkuvuudeksi, ja niissä on yleensä valtava kansi keskellä, jolla ratsastaja pysyy. Sähköskoottereita käytetään lain toimeenpanossa, vartioinnissa ja helppoudessa. Ne ovat yleisiä kaupunkialueilla ja niitä käytetään vaihtoehtona pyöräilyyn tai kävelyyn.

Hoverboardit

Hoverboardeja kutsutaan myös itsetasapainotteviksi skoottereiksi. Hoverboardit ovat kompakteja koneita, jotka liikkuvat sähkön avulla ja joissa on kaksi pyörää. He avasivat markkinat vuonna 2015 ja ovat ansainneet siitä lähtien kasvavaa mainetta. Hoverboards saa virtansa litiumioniakuista, jotka voidaan ladata uudelleen; kuljettajaa heilutetaan lavalla kahden pyörän sisällä.

Segways

Segwayt ovat itsetasapainottavia erikoiskuljettimia, joissa on kaksi pyörää. Segwayt ovat erittäin mukavia ajaa. Ne on tehty kuljettamaan sinut etäisyyksille, jotka ovat liian kaukaisia kävellä, mutta liian pieniä ajaa. Se on yleistä monissa eri maissa. Voit ostaa segwayt tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Xiaomi , Skateflash , Brigmton , 9transport , Anlen , Dahon .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje