up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Bytransport mode

Bytransport mode

Find et bredt udvalg af Bytransport produkter. Opdag de bedste tilbud på dit mode udstyr hos dressinn. Hurtig forsendelse.

Fremhævede produkter i Bytransport

Mærker for Bytransport

Hvordan flytter du komfortabelt rundt i din by?

Bycykler

Bycykler har brede, fyldte sæder og forhøjede styr, der giver et afslappet rejseområde, og er mest velegnede til tilfældig ridning i hele kvarteret eller cykelstier, rejser til korte afstande og opgaver rundt i byen. Bycykler kan køres på asfalterede stier. Bycyklerne er ikke så lette i vægt eller effektive som andre landevejscykler.

Elektriske Løbehjul

De elektriske scootere er stand up scootere startet af en elektrisk motor. Opført som en slags mikro mobilitet, er disse scootere normalt udtænkt med et stort dæk i midten, som rytteren fortsætter med. Elektriske scootere bruges til lovimplementering, sikkerhedskontrol og lethed. De er almindelige i byområder og bruges som en mulighed for cykling eller spadseretur.

Hoverboards

Hoverboards kaldes også selvbalancerende scootere. Hoverboards er kompakte maskiner, der bevæger sig ved hjælp af elektricitet og har to hjul. De åbnede markedet i 2015 og har opnået stigende berømmelse siden. Hoverboards drives af litium ion batterier, der kan genoplades; en chauffør svinges på en scene inden for de to hjul.

Segways

Segways er de selvbalancerende specialtransportere, der har to hjul. Segways er meget behagelige at køre. Det er beregnet til komfortabelt at transportere dig til intervaller, der er for fjerne til at gå, men for små til at køre. Det er almindeligt i mange forskellige lande. Du kan købe segways fra kendte mærker som Xiaomi , Skateflash , Brigmton , 9transport , Anlen , Dahon .

clouse menu Luk