up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Bytransport mode

Bytransport mode

Find et bredt udvalg af Bytransport-produkter til mode. Oplev de bedste tilbud hos dressinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Bytransport

Mærker for Bytransport

Hvordan bevæger du dig komfortabelt rundt i din by?

Bycykler

Bycykler har brede, fyldte sæder og forhøjet styr, der giver en afslappet rejse til korte afstande og opgaver rundt i byen. Bycykler kan køres på asfalterede stier.

Elektriske scootere

De elektriske løbehjul er stand up løbehjul startet af en elmotor. Disse løbehjul, der er opført som en slags mikromobilitet, er normalt udtænkt med et stort dæk i midten, hvor rytteren holder fast. Elektriske scootere bruges i lovimplementering, sikkerhedsbevogtning og lethed. De er almindelige i byområder og bruges som en mulighed for at cykle eller gå en tur.

Hoverboards

Hoverboards kaldes også selvbalancerende løbehjul. Hoverboards er kompakte maskiner, der bevæger sig ved hjælp af elektricitet og har to hjul. De åbnede markedet i 2015 og har opnået voksende berømmelse siden. Hoverboards drives gennem lithium ion batterier, der kan genoplades; en chauffør svinges på en scene inden for de to hjul.

Segways

Segways er selvbalancerende specialtransportere, der har to hjul. Segways er meget behagelige at køre på. De er lavet til at bære dig til afstande, der er for langt til at gå, men for små til at køre. Det er almindeligt i mange forskellige lande. Du kan købe segways fra kendte mærker som Xiaomi , Skateflash , Brigmton , 9transport , Anlen , Dahon .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk