up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Bytransport mote

Bytransport mote

Finn et bredt utvalg av Bytransport-produkter for mote. Oppdag de beste tilbudene hos dressinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Bytransport

Merkevarer av Bytransport

Hvordan beveger du deg komfortabelt rundt i byen din?

Bysykler

Bysykler har brede, utstoppede seter og forhøyet styre som gir en avslappet reise til korte avstander og oppgaver rundt i byen. Bysykler kan kjøres på asfalterte stier.

Elektriske scootere

De elektriske scooterne er stående scootere som startes av en elektrisk motor. Oppført som en slags mikromobilitet, er disse scooterne vanligvis utviklet med et enormt dekk i midten som rytteren holder på. Elektriske scootere brukes i lovimplementering, sikkerhetsvakt og letthet. De er vanlige i byområder og brukes som et alternativ for sykling eller rusling.

Hoverboards

Hoverboards kalles også selvbalanserende scootere. Hoverboards er kompakte maskiner som beveger seg ved hjelp av strøm og har to hjul. De åpnet markedet i 2015 og har fått økende berømmelse siden. Hoverboards drives av litium ion batterier som kan lades; en sjåfør svinges på en scene innenfor de to hjulene.

Segways

Segwayene er selvbalanserende spesialtransportere som har to hjul. Segway er veldig behagelig å kjøre. De er laget for å bære deg til avstander som er for langt unna å gå, men for små til å kjøre. Det er vanlig i mange forskjellige land. Du kan kjøpe segwayene fra kjente merker som Xiaomi , Skateflash , Brigmton , 9transport , Anlen , Dahon .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk