up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Bytransport mote

Bytransport mote

Finn et bredt utvalg av Bytransport-produkter. Oppdag de beste tilbudene for mote-utstyret ditt hos dressinn. Rask forsendelse.

Utvalgte produkter av Bytransport

Merkevarer av Bytransport

Hvordan flytte rundt i byen din komfortabelt?

Bysykler

Bysykler har brede, utstoppede seter og forhøyede styr som gir et avslappet reiseområde, og er mest egnet for tilfeldig ridning i nabolaget eller sykkelstier, reiser til korte avstander og oppgaver rundt i byen. Bysykler kan kjøres på asfalterte stier. Bysyklene er ikke like lette eller effektive som andre landeveissykler.

Elektriske scootere

De elektriske scooterne er stand up scootere startet av en elektrisk motor. Disse scooterne er oppført som en slags mikro mobilitet, og er vanligvis utviklet med et stort dekk i midten som rytteren fortsetter. Elektriske scootere brukes i lovimplementering, sikkerhetsvakt og brukervennlighet. De er vanlige i byområder og brukes som et alternativ for sykling eller spasertur.

Hoverboards

Hoverboards kalles også selvbalanserende scootere. Hoverboards er kompakte maskiner som beveger seg ved hjelp av elektrisitet og har to hjul. De åpnet markedet i 2015 og har fått stadig større berømmelse siden. Hoverboards drives av litium ion batterier som kan lades opp; en sjåfør blir svingt på en scene i de to hjulene.

Segways

Segways er de selvbalanserende spesialtransportørene som har to hjul. Segways er veldig behagelige å kjøre. Den er ment å transportere deg komfortabelt til intervaller som er for fjerne til å gå, men for små til å kjøre. Det er vanlig i mange forskjellige land. Du kan kjøpe segways fra kjente merker som Xiaomi , Skateflash , Brigmton , 9transport , Anlen , Dahon .

clouse menu Lukk