up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Stadstransport mode

Stadstransport mode

Hitta ett brett utbud av Stadstransport-produkter för mode. Upptäck de bästa erbjudandena på dressinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Stadstransport

Märken i Stadstransport

Hur rör man sig bekvämt i sin stad?

Stadscyklar

Stadscyklar har breda, fyllda säten och förhöjt styre som ger en avslappnad resa till korta sträckor och uppgifter runt om i staden. Stadscyklar kan köras på asfalterade stigar.

Elektriska skotrar

Elskotrarna är stående skotrar som startas av en elmotor. Angivna som en sorts mikromobilitet, är dessa skotrar vanligtvis utformade med ett stort däck i mitten som föraren envisas på. Elektriska skotrar används i lagimplementering, säkerhetsbevakning och lätthet. De är vanliga i stadsområden och används som ett alternativ för cykling eller promenader.

Hoverboards

Hoverboards kallas även självbalanserande skotrar. Hoverboards är kompakta maskiner som rör sig med hjälp av el och har två hjul. De öppnade marknaden 2015 och har vunnit växande berömmelse sedan dess. Hoverboards drivs av litiumjonbatterier som kan laddas; en förare svängs på en scen inom de två hjulen.

Segways

Segways är självbalanserande specialtransporter som har två hjul. Segways är mycket bekväma att åka på. De är gjorda för att bära dig till avstånd som är för långt att gå men för små för att köra. Det är vanligt i många olika länder. Du kan köpa segways från kända märken som Xiaomi , Skateflash , Brigmton , 9transport , Anlen , Dahon .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga