up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Stadstransport mode

Stadstransport mode

Hitta ett brett utbud av Stadstransport produkter. Upptäck de bästa erbjudandena för din mode utrustning på dressinn. Snabb leverans.

Utvalda produkter i Stadstransport

Märken i Stadstransport

Hur flyttar du bekvämt runt din stad?

Stadscyklar

Stadscyklar har breda, fyllda säten och förhöjda styr som ger ett avslappnat resandeområde och är mest lämpliga för slumpmässig ridning i hela grannskapet eller cykelbanor, resor till korta avstånd och uppgifter runt om i stan. Stadscyklar kan köras på asfalterade stigar. Stadscyklarna är inte lika lätta eller effektiva som andra vägcyklar.

Elektriska sparkcyklar

De elektriska skotrarna är stand up skotrar som startas av en elmotor. Listade som en slags mikromobilitet är dessa skotrar vanligtvis utformade med ett stort däck i mitten som ryttaren fortsätter på. Elektriska skotrar används vid lagimplementering, säkerhetsbevakning och enkelhet. De är vanliga i stadsområden och används som ett alternativ för cykling eller promenader.

Hoverboards

Hoverboards kallas också självbalanserande skotrar. Hoverboards är kompakta maskiner som rör sig med hjälp av el och har två hjul. De öppnade marknaden 2015 och har fått ökande berömmelse sedan dess. Hoverboards drivs via litiumjonbatterier som kan laddas; en förare svängs på en scen inom de två hjulen.

Segways

Segways är de självbalanserande specialtransportörerna som har två hjul. Segways är mycket bekväma att åka. Den är avsedd att bekvämt transportera dig till intervaller som är för avlägsna för att gå men för små för att köra. Det är vanligt i många olika länder. Du kan köpa segways från kända märken som Xiaomi , Skateflash , Brigmton , 9transport , Anlen , Dahon .

clouse menu Stänga