up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Klim

Avdelinger

Allt ( Klim )

Om Klim

Klim står som et fyrtårn av eksepsjonell kvalitet i eventyrutstyrets verden, dyrket i sitt urokkelige engasjement for å gi utendørsentusiaster med uoppnåelig ytelse og beskyttelse. Etablert i 1999 oppstod merket fra hjertet av Rocky Mountains i Rigby, Idaho, der ekstreme værforhold og varierte landskap tjente som den ultimate testen for sine produkter. Med en utrettelig jakt på innovasjon, har Klim forvandlet bransjen ved å skape utstyr som sømløst kombinerer kutte-edge teknologi med robust holdbarhet, å tilpasse seg behovene til motorsykkelførere, snøscootere, fotturister og mer.
I en verden der eventyr vet ingen grenser, fortsetter Klim å heve stangen, lage utstyr som står som et vitnesbyrd om sin jakt på eksepsjonalitet. Med en evig forpliktelse til innovasjon og urokkelig respekt for ropet fra villmarken, forblir Klim et fyrtårn for dem som søker å presse grensene for mulighet. Klims nærvær i motorsykkelutstyrets arena er et vitnesbyrd om sin arv.

Elevating Adventure Through Uoppnåelig Gear

Klims jakker er uttrykk for ingeniørkunsten, tilbyr et harmonisk blend av avanserte materialer, ergonomisk design og suveren isolasjon. Fra den ikoniske Badlands Pro til det allsidige Latitude-serien, tilbyr disse jakkene uovertruffen beskyttelse mot elementene uten å gå på akkord med komfort eller mobilitet. Nøyaktig håndlaget, Klims hansker gir ryttere med uovertruffen grep, fingerferdighet og håndbeskyttelse. Fra det ekstreme kulde av Adventure GTX til den terrengagile Mojave Pro, Klims hansker er et vitnesbyrd om merkets dedikasjon til ryttersikkerhet og ytelse. Klims støvler er fundamentet for hvert eventyr, utformet for å erobre de mest utfordrende terrengene samtidig som man opprettholder en eksepsjonell komfort. Bygd med robuste materialer, avansert ankelsstøtte og innovative såleteknologier, sikrer disse støvlene optimal stabilitet og beskyttelse. Klims støvler er en eventyrers tillit til følgesvenn for terrengsykling eller de krevende utfordringene med langdistanse tur. Klims hjelmer kapsler merkets forpliktelse til komplett hodesbeskyttelse. Nøye utformet og grundig testet, tilbyr disse hjelmene ryttere en balanse av lettvektskonstruksjon, ventilasjon og støtbestandighet.
Klims dedikasjon til innovasjon strekker seg utover individuelle produkter, og omfatter en variert rekke eventyrutstyr. Fra baselag som regulerer temperaturen til sekker designet for røffe reiser, er Klims utstyr designet for å sømløst integreres i livet til utendørs entusiaster, som forbedrer deres opplevelser mens de tåler de hardeste forholdene. Enten man tar av på tvers av landet ekspedisjoner eller erobrer terrengsykler, Klims motorsykkelutstyr redefinerer ytelsen. Hver del, fra jakker til støvler, kapsler merkets kjerneverdier av holdbarhet, innovasjon og urokkelig dedikasjon for å muliggjøre fryktløs utforskning.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk