up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Klim

Klim

Afdelinger

Alle ( Klim )

Om Klim

Klim står som et fyrtårn for fremragende ydeevne inden for eventyr-udstyr, og er grundlagt på et ufravigeligt løfte om at give friluftsmennesker med uovertruffen ydelse og beskyttelse. Established i 1999, mærket opstod i hjertet af Rocky Mountains i Rigby, Idaho, hvor ekstremt vejr og varierede landskaber tjente som den ultimative testbane for dets produkter. Med en uophørlig jagt på innovation, har Klim forandret branchen ved at skabe udstyr, der smidigt kombinerer avanceret teknologi med robust holdbarhed og tager hensyn til motorcyklister, snekørre, vandrere og andre.
I en verden, hvor eventyr kender ingen grænser, fortsætter Klim med at sænke standarden, skabe udstyr, der står som et vidnesbyrd om dens jagt på excellence. Med et udholdende løfte om innovation og ufravigelig respekt for naturens kald, forbliver Klim et fyrtårn for dem, der søger at skubbe grænserne for mulighederne. Klim´s tilstedeværelse i motorcykel-udstyrets arena er et vidnesbyrd om dets arv.

Forhøjelse af eventyr gennem uovertruffen udstyr

Klim jakker er den personificerede ingeniør-mestring, der tilbyder en harmonisk blanding af avancerede materialer, ergonomisk design og fremragende isolering. Fra den ikoniske Badlands Pro til den alsidige Latitude-serie, disse jakker giver uovertruffen beskyttelse mod elementerne uden at gå på kompromis med komfort eller mobilitet. Fremstillet nøjagtigt, giver Klim handsker ryttere med uovertruffen greb, finmotorik og håndbeskyttelse. Fra det ekstreme kulde i Adventure GTX til off-road-agiliteten i Mojave Pro er Klim handsker et vidnesbyrd om mærkets dedikation til rytterens sikkerhed og ydelse.
Klim støvler er fundamentet for ethvert eventyr, designet til at erobre de mest udfordrende terræner, mens man opretholder enestående komfort. Bygget med robuste materialer, avanceret ankelstøtte og innovative såleteknologier sikrer disse støvler optimal stabilitet og beskyttelse. Klim støvler er en eventyrers tillidsfulde ledsager til off-road-stier eller de krævende udfordringer ved langdistance-ture. Klim hjelme er mærkets engagement i omfattende hovedbeskyttelse. Metodisk designet og grundigt testet, disse hjelme giver ryttere en balance mellem let konstruktion, ventilation og stødmodstand.
Klim´s dedikation til innovation strækker sig ud over enkelte produkter og omfatter et diversificeret udvalg af eventyrudstyr. Fra basislag, der regulerer temperaturen til rygsække, der er udviklet til rå rejser, Klim´s udstyr tilbud er designet til at smelte problemfrit ind i livet for friluftsmennesker, forbedre deres oplevelser og modstå de hårdeste forhold. Uanset om man begiver sig ud på tværs af landet eller erobrer off-road-stier, redefinerer Klim motorcykeludstyr ydeevnen. Hver enkelt del, fra jakker til støvler, udtrykker mærkets kerneværdier af holdbarhed, innovation og ufravigelig dedikation til at muliggøre frygtløs udforskning.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk