up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Klim

Klim

Kategorier

Allt ( Klim )

Märkesinformation för Klim

Klim står som en förebild för utmärkelse inom äventyr utrustning, rotad i dess oförändrade engagemang för att ge utomhusentusiaster med oförenliga prestanda och skydd. Grundat år 1999, märket uppstod från hjärtat av Rocky Mountains i Rigby, Idaho, där extrema väderförhållanden och mångsidiga landskap fungerat som den ultimata testområden för sina produkter. Med ett oförskämt jakten på innovation har Klim förändrat industrin genom att skapa utrustning som smidigt kombinerar innovativ teknologi med robust hållbarhet, som tillgodoser behoven hos motorcyklist, snöskoteråkare, vandrare och mer.
I en värld där äventyr vet inga gränser, Klim fortsätter att höja ribban, skapar utrustning som står som ett vittnesbörd om dess strävan efter excellence. Med ett bestående engagemang för innovation och oförändrade respekt för anropa det vilda, Klim är fortfarande en förebild för dem som söker att driva gränserna för möjligheten. Klims närvaro i motorcykel utrustning arenan är ett vittnesbörd om dess arv.

Höja äventyr genom oförenliga utrustning

Klim jackor är det förverkligande av ingenjörsmästare, som erbjuder en harmonisk blandning av avancerade material, ergonomisk design och överlägsen isolering. Från det ikoniska Badlands Pro till den mångsidiga Latitude serien, dessa jackor ger obestridd skydd mot elementen utan att kompromissa med komfort eller rörlighet. Utformad exakt, Klim handskar ger förare med oförenlig grepp, finkänslighet och handsskydd. Från extrema kalla äventyr GTX till off-road agility av Mojave Pro, Klim handskar är ett vittnesbörd om märkets åtagande till förare säkerhet och prestanda. Klim stövlar är grunden för varje äventyr, designad för att erövra de mest utmanande terränger samtidigt som den upprätthåller exceptionell komfort. Byggd med robusta material, avancerade vrist stöd och innovativa sål tekniker, dessa stövlar garanterar optimal stabilitet och skydd. Klim stövlar är en äventyrares tillförlitliga följeslagare för off-road spår eller de krävande utmaningarna av långdistans tur. Klim hjälmar kapsla märkets engagemang till omfattande huvudskydd. Noggrant designad och hårt testad, dessa hjälmar ger förare med en balans av lättviktskonstruktion, ventilation och stötbeständighet.
Klims åtagande till innovation sträcker sig utöver enskilda produkter, som omfattar en mångsidig rad av äventyr utrustning. Från baslager som reglerar temperatur till ryggsäckar inriktad på robusta resor, Klims utrustning erbjudanden är designad för att smidigt integrera i livet av utomhusentusiaster, förbättra deras upplevelser samtidigt som de står emot de hårdaste förhållanden. Oavsett att börja på nationella expeditioner eller erövra off-road spår, Klim motorcykel utrustning omarbetar prestanda. Varje del, från jackor till stövlar, återspeglar märkets kärnvärden av hållbarhet, innovation och oförändrade åtagande till att möjliggöra oförfärad exploration.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga