up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Klim

Klim

Categorieën

Alles ( Klim )

Over Klim

Klim staat als een vuurtoren van uitmuntendheid in het domein van avonturenuitrusting, geworteld in zijn onwankelbare toewijding om buitensporters te voorzien van ongeëvenaarde prestaties en bescherming. Opgericht in 1999, kwam het merk voort uit het hart van de Rocky Mountains in Rigby, Idaho, waar extreme weersomstandigheden en diverse landschappen dienden als ultieme testgrond voor zijn producten. Met een onverzettelijke zoektocht naar innovatie heeft Klim de industrie getransformeerd door uitrusting te maken die technologie perfect combineert met robuuste duurzaamheid, aangepast aan de behoeften van motorrijders, sneeuwscooteraars, wandelaars en meer.
In een wereld waar avontuur geen grenzen kent, blijft Klim de lat steeds hoger leggen door uitrusting te maken die getuigt van het streven naar uitmuntendheid. Met een blijvende toewijding aan innovatie en onwankelbare respect voor het roepen van de wildernis, blijft Klim een vuurtoren voor degenen die de grenzen van de mogelijkheid willen verkennen. Klim's aanwezigheid in de motoruitrusting is een getuige van zijn erfenis.

Avontuur verhogen door ongeëvenaarde uitrusting

Klim jassen zijn de verwezenlijking van technisch meesterschap, met een harmonieuze combinatie van geavanceerde materialen, ergonomisch design en superieure isolatie. Van het iconische Badlands Pro tot de veelzijdige Latitude-serie bieden deze jassen ongeëvenaarde bescherming tegen de elementen zonder in te boeten aan comfort of mobiliteit. Met precisie vervaardigd, bieden Klim handschoenen rijders ongeëvenaarde grip, behendigheid en handbescherming. Van de extreme kou van de Adventure GTX tot de off-road agilitiet van de Mojave Pro, Klim handschoenen getuigen van het toewijding van het merk aan de veiligheid en prestaties van de rijder. Klim laarzen zijn de basis van elk avontuur, ontworpen om de meest uitdagende terreinen te bedwingen terwijl uitzonderlijk comfort behouden blijft. Gemaakt met robuuste materialen, geavanceerde enkelsteun en innovatieve zooltechnologieën, zorgen deze laarzen voor optimale stabiliteit en bescherming. Klim laarzen zijn de vertrouwde metgezel van avonturiers voor off-road trails of de eisende uitdagingen van lange afstandstochten. Klim helmen omhullen de toewijding van het merk aan uitgebreide hoofdbescherming. Met zorg ontworpen en rigoureus getest, bieden deze helmen rijders een evenwicht tussen lichtgewicht constructie, ventilatie en impactweerstand.
Klim's toewijding aan innovatie strekt zich uit tot individuele producten, met een diverse reeks aan avonturenuitrusting. Van basislagen die de temperatuur reguleren tot rugzakken die ontworpen zijn voor ruige reizen, Klim's uitrusting is ontworpen om naadloos te integreren in het leven van buitensporters, hun ervaringen te verbeteren terwijl ze de meest extreme omstandigheden weerstaan. Of ze nu op expedities over land schuiven of off-road trails bewandelen, Klim motoruitrusting herdefinieert prestaties. Elk stuk, van jassen tot laarzen, omvat de kernwaarden van het merk, duurzaamheid, innovatie en onwankelbare toewijding om angstloze verkenningen mogelijk te maken.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden