up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Klim

Klim

Osastot

KAIKKI ( Klim )

Noin Klim

Klim on loistava esimerkki seikkailutarvikkeiden alalla, jonka perustana on ollut sitoutuminen tarjoamaan ulkoilijoille ylivoimainen suorituskyky ja suoja. Vuonna 1999 perustettu merkki syntyi Rocky Mountainsin sydämestä Rigby, Idahosta, jossa äärimmäiset sääolosuhteet ja monimuotoiset maisemat toimivat loistavina testausalustoina tuotteille. Jatkuvan innovaatiohaun ansiosta Klim on muuttanut alaa luomalla tuotteita, jotka yhdistävät äärimmäisen teknologian ja kestävän kestävyyden ja tarjoavat moottoripyöräilijöille, lumikenkäilijöille, vaeltajille ja muille täydellisen suojan.
Maailmassa, jossa seikkailu ei tunne rajoja, Klim jatkaa barin nostamista, luoden varusteita, jotka todistavat sen pyrkimykset laatua kohtaan. Yhtiön sitoutuminen innovaatioon ja luonnon kutsuun on loputon, ja Klim on edelleen vankka merkki niille, jotka haluavat rikkoa rajojen rajoja. Klimin läsnäolo moottoripyörävarusteiden alalla todistaa sen perinteen.

Seikkailun nostaminen ylivoimaiseen varusteeseen

Klim-takit ovat teknisen osaamisen ilmentymä, tarjoten harmonisen yhdistelmän edistyneitä materiaaleja, ergonomista suunnittelua ja ylivertaista lämmöneristystä. Ikonisen Badlands Pro:n ja monikäyttöisen Latitude-sarjan takit tarjoavat vertaansa vailla olevan suojan elementtejä vastaan, ilman että käyttömukavuus tai liikkuvuus kärsivät. Klim-hanskoilla on tarjolla poikkeuksellinen otteisuus, sorminäppäryys ja käsien suojaus. Äärimmäisestä Adventure GTX -kylmästä off-road-agilityyn taitavasti suunnitellut Klim-hanskat ovat todiste yrityksen sitoutumisesta ajajien turvallisuuteen ja suorituskykyyn. Klim-saappaat ovat jokaisen seikkailun perusta, suunniteltu selviytymään haastavimmista maastoista huomioiden kuitenkin erinomaisen mukavuuden. Vahvojen materiaalien, edistyneen nilkansuojan ja innovatiivisten pohjateknologioiden ansiosta nämä saappaat tarjoavat optimaalisen vakauden ja suojan. Klim-saappaat ovat seikkailijan luottokumppani off-road-reiteillä tai pitkillä matkoilla. Klim-kypärät kiteyttävät yrityksen sitoutumisen laajasti kattavaan pääsuojaan. Tarkasti suunnitellut ja tiukasti testatut kypärät tarjoavat ajajille tasapainon keveydestä, ilmanvaihdosta ja iskunkestävyydestä.
Klimin sitoutuminen innovaatioon ulottuu yksittäisten tuotteiden ulkopuolelle, yhdistäen monipuolisen valikoiman seikkailutarvikkeita. Pohjakerroksista, jotka säätelevät lämpötilaa, kestäviin reppuihin, jotka on suunniteltu kovaan käyttöön, Klimin tarjonta on suunniteltu helposti sopimaan ulkoiluun ja kestämään armottomimmat olosuhteet. Olipa lähdetty pitkän matkan seikkailuun tai määränpäähän off-road-reiteillä, Klim-moottoripyörävarusteet uudistavat suorituskyvyn. Jokainen osa, takit ja saappaat, heijastaa yrityksen perusarvoja, kestävyyttä, innovaatiota ja ponnisteluja pelkäämättömään tutkimusmatkaan.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje