up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

TOURING

TOURING

SPORT

SPORT

URBAN

URBAN

ADVENTURE

ADVENTURE

GARAGE

GARAGE

TILBEHØR

TILBEHØR

Avdelinger

Baggasje

Beskyttelse

Elektronikk

Hjelmer

Allt( Nexx )

Nexx

Nexx er et velkjent merke innen motorsykkelindustrien, anerkjent for sitt engasjement for å produsere høykvalitetshjelmer som prioriterer sikkerhet, funksjonalitet og stil. Med en rik historie som strekker seg over flere tiår, har Nexx etablert seg som et pålitelig navn blant kjørere over hele verden. Deres ergonomiske design og justerbare ventilasjonssystemer sikrer også overlegen komfort selv under lange turer. Nexx er et merke som har opparbeidet seg et rykte for å fremstille høykvalitetshjelmer som prioriterer sikkerhet, funksjonalitet og stil. Enten det er modulære, fullansikts-, terreng-, åpne ansikts-, skjermbeskyttere eller skjermbeskyttere, tilbyr Nexx et variert utvalg av alternativer for å imøtekomme de unike behovene og preferansene til kjørere over hele verden. Med sin urokkelige forpliktelse til innovasjon og presisjon, Nexx fortsetter å redefinere motorsykkel sikkerhet og stil for kjørere over hele verden. Nexx integrerer teknologi for koblet kjøring, forbedret syn for uavbrutt kjøring og tilbyr allsidighet og bekvemmelighet på fingertuppene dine.

Nexx Beskytter motorsyklister med innovasjon og presisjon

Merket tilbyr et variert utvalg av hjelmetyper, hver designet for å imøtekomme motorsykkelentusiaster spesifikke behov og preferanser. Med avansert teknologi og materialer, Nexx-hjelmer er utviklet for å gi uovertruffen beskyttelse. Nexx-motorsykkelhjelmer kombinerer ytelse og stil sømløst. Utformet med nøyaktig oppmerksomhet på detaljer, tilbyr disse hjelmene optimal aerodynamikk, ventilasjon og støydemping, noe som sikrer en behagelig og hyggelig kjøreopplevelse. Med ulike design- og fargealternativer tilgjengelig, kan ryttere uttrykke sin unike personlighet mens de forblir trygge på veien. Nexx-modulære hjelmer gir den ultimate bekvemmeligheten for motorsyklister. Disse hjelmene har en hengslet kinndel som kan løftes opp enkelt, og omdanne dem til åpne ansiktshjelmer.
Nexx fullansiktshjelmer tilbyr ufravikelig beskyttelse for motorsyklister. Med deres robuste konstruksjon og avanserte sikkerhetsfunksjoner, som forsterkede skaller og støtabsorberende liners, tilbyr disse hjelmene utmerket hodesikkerhet i tilfelle ulykker. Nexx terrenghjelmer er spesielt designet for motorsyklister som omfavner spenningen av terrengeventyr. Disse hjelmene har utvidete visirer, forbedret luftstrømsystemer og slitesterk konstruksjon for å tåle belastningen av dirtbike og andre ekstreme kjøreforhold. Nexx åpne ansiktshjelmer kombinerer friheten av et åpent ansiktsdesign med sikkerhetsfunksjonene til en høykvalitetshjelm. Med en slank og retroinspirert utseende, tilbyr disse hjelmene motorsyklister god synlighet og luftstrøm mens de tilbyr nødvendig beskyttelse for hodet og ansiktet.
Nexx visirhjelmer inkorporerer avanserte visorteknologier for å sikre klart og uavbrutt syn. Med funksjoner som antifrostbelegg, UV-beskyttelse og riperbestandighet, tillater disse hjelmene at ryttere kan fokusere på veien fremover uten distraksjoner, noe som sikrer en sikrere og mer behagelig kjøreopplevelse. Nexx skjermhjelmer er designet for å imøtekomme behovene til tech-savvy motorsyklister. Disse hjelmene har integrerte Bluetooth-kommunikasjonssystemer, slik at ryttere kan holde kontakten med andre ryttere, gjøre handsfree-anrop og lytte til musikk mens du er på farten.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk