Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Nexx

Nexx
Information för Nexx
Nexx är ett välrenommerat varumärke inom motorcykelindustrin, som är känt för sitt engagemang för att producera högkvalitativa hjälmar som prioriterar säkerhet, funktion och stil. Med en rik historia som sträcker sig över flera decennier har Nexx etablerat sig som ett förtroendevärt namn bland förare världen över. Deras ergonomiska design och justerbara ventilationssystem säkerställer också en överlägsen komfort även under långa ridturer.
Nexx är ett varumärke som har förtjänat ett rykte för att tillverka högkvalitativa hjälmar som prioriterar säkerhet, funktion och stil. Oavsett om det är modulära, fullskaliga, terräng, öppna ansiktet, visir eller skärmskal hjälmar, erbjuder Nexx en mångfald av alternativ för att tillgodose de unika behoven och preferenserna hos förare världen över. Med sin oföränderliga engagemang för innovation och precision fortsätter Nexx att omdefiniera motorcykelsäkerhet och stil för förare över hela världen. Nexx integrerar teknik för ansluten körning, förbättrad syn för obehindrad körning och erbjuder mångsidighet och bekvämlighet på ett fingertoppsnivå.

Nexx Skydda motorcyklister med innovation och precision

Varumärket erbjuder en mångfald av hjälmtyper, var och en speciellt utformad för att möta motorcykelentusiaster specifika behov och preferenser. Genom att använda avancerad teknik och material är Nexx hjälmar specialdesignade för att erbjuda oöverträffad skydd. Nexx motorcykelhjälmar kombinerar prestanda och stil smidigt. Tillverkade med noggrann uppmärksamhet på detaljer erbjuder dessa hjälmar optimal aerodynamik, ventilation och ljudreducering, vilket säkerställer en bekväm och njutbar körning. Med olika design- och färgalternativ kan förare uttrycka sina unika personligheter medan de håller sig säkra på vägen. Nexx modulära hjälmar erbjuder den ultimata bekvämligheten för motorcyklister. Dessa hjälmar har en gångbar hakspänne som lätt kan vrids upp, vilket förvandlar dem till öppna ansiktshjälmar.
Nexx fullskaliga hjälmar erbjuder obevekligt skydd för motorcyklister. Med sin robusta konstruktion och avancerade säkerhetsfunktioner, såsom förstärkta skal och stötdämpande liners, ger dessa hjälmar utmärkt huvudskydd i händelse av olyckor. Nexx terränghjälmar är speciellt utformade för motorcyklister som tar sig an äventyret med terrängåkning. Dessa hjälmar har förlängda visirer, förbättrade luftflödessystem och en hållbar konstruktion för att klara de påfrestningar som går att finna vid skogsåkning och andra extrema körförhållanden. Nexx öppna ansiktshjälmar kombinerar friheten av ett öppet ansiktsdesign med säkerhetsfunktionerna hos en högkvalitativ hjälm. Med en slät och retroinspirerad utseende ger dessa hjälmar motorcyklister god sikt och luftflöde samtidigt som de erbjuder viktigt skydd för huvudet och ansiktet.
Nexx visirhjälmar integrerar avancerade visorteknologier för att säkerställa ett klart och obehindrat synfält. Med funktioner såsom antifog-beläggningar, UV-skydd och kratbeständighet gör dessa hjälmar att förare kan fokusera på vägen framför sig utan distraktioner, vilket säkerställer en säkrare och trevligare körning. Nexx skärmskalhjälmar är utformade för att tillgodose behoven hos teknikintresserade motorcyklister. Dessa hjälmar har integrerade Bluetooth-kommunikationssystem som gör att förare kan hålla kontakt med andra förare, göra handsfree-samtal och lyssna på musik under resan.