up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Nexx

TOURING

TOURING

SPORT

SPORT

URBAN

URBAN

ADVENTURE

ADVENTURE

GARAGE

GARAGE

TOEBEHOREN

TOEBEHOREN

Categorieën

Beschermingen

Electronica

Helmen

Alles( Nexx )

Nexx

Nexx is een bekende speler in de motorfietsindustrie, erkend om zijn commitment om hoogwaardige helmen te produceren die de veiligheid, functionaliteit en stijl prioriteren. Met een rijke geschiedenis die meerdere decennia teruggaat, heeft Nexx zichzelf gevestigd als een betrouwde naam onder rijders over de hele wereld. Hun ergonomische designs en verstelbare ventilatiesystemen zorgen ook voor een superieur comfort, zelfs tijdens lange ritten. Nexx is een merk met een reputatie voor het vervaardigen van hoogwaardige helmen die veiligheid, functionaliteit en stijl prioriteren. Of het nu gaat om de modulaire, full-face, off-road, open-face, vizier of schermhelmen, Nexx biedt een diverse reeks opties om te voldoen aan de unieke behoeften en voorkeuren van rijders over de hele wereld. Met hun onwrikbare commitment aan innovatie en precisie blijft Nexx de motorveiligheid en stijl herdefiniëren voor rijders over de hele wereld. Nexx integreert technologie voor verbonden rijden, verbeterde zichtbaarheid voor onbelemmerd rijden en biedt veelzijdigheid en gemak op Uw vingertoppen.

Nexx Beschermt motorrijders met Innovatie en Precisie

Het merk biedt een diversiteit aan helmentypen, elk ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften en voorkeuren van motorrijders. Met behulp van geavanceerde technologieën en materialen zijn Nexx helmen ontworpen om ongeëvenaarde bescherming te bieden. Nexx motorhelm combineert prestaties en stijl naadloos. Met zorgvuldige aandacht voor detail bieden deze helmen optimale aerodynamica, ventilatie en geluidsreductie, waardoor een comfortabele en aangename rijervaring wordt gegarandeerd. Met diverse designs en kleuropties beschikbaar, kunnen rijders hun unieke persoonlijkheden uitdrukken terwijl ze veilig op de weg blijven. Nexx modulaire helmen bieden de ultieme gemak voor motorrijders. Deze helmen hebben een scharnierend kinmasker dat gemakkelijk omhoog kan worden geklapt, waardoor ze worden omgezet in open-face helmen.
Nexx full-face helmen bieden onverzoenlijke bescherming voor motorrijders. Met hun robuuste bouw en geavanceerde veiligheidsfuncties, zoals versterkte schalen en schokabsorberende voeringen, bieden deze helmen uitstekende hoofdbescherming in geval van ongelukken. Nexx off-road helmen zijn speciaal ontworpen voor motorrijders die de kick van off-road avonturen omarmen. Deze helmen hebben een uitgebreide vizier, verbeterde luchtstroomsystemen en een duurzame constructie om de veeleisende omstandigheden van dirt biking en andere extreme rijomstandigheden te weerstaan. Nexx open-face helmen combineren de vrijheid van een open-face ontwerp met de veiligheidsfuncties van een hoogwaardige helm. Met een slank en retro-geïnspireerd uiterlijk bieden deze helmen motorrijders voldoende zichtbaarheid en luchtstroom terwijl ze essentiële bescherming bieden voor het hoofd en het gezicht.
Nexx vizierhelmen omvatten geavanceerde viziortechnologieën om een helder en onbelemmerd zicht te garanderen. Met functies zoals anti-condenscoating, UV-bescherming en krasbestendigheid stellen deze helmen rijders in staat om zich te richten op de weg vooruit zonder afleidingen, waardoor een veiligere en meer aangename rijervaring wordt gegarandeerd. Nexx schermhelmen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van tech-savvy motorrijders. Deze helmen hebben geïntegreerde Bluetooth-communicatiesystemen, waarmee rijders kunnen verbinden met mederijders, handsfree bellen en muziek luisteren tijdens het rijden.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden