up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Nexx

TOURING

TOURING

SPORT

SPORT

URBAN

URBAN

ADVENTURE

ADVENTURE

GARAGE

GARAGE

TILBEHØR

TILBEHØR

Afdelinger

Baggage

Beskyttelser

Elektronik

Hjelme

Alle( Nexx )

Nexx

Nexx er et anerkendt mærke inden for motorcykelindustrien, der er kendt for sit engagement i at producere højkvalitetshjelme, der prioriterer sikkerhed, funktionalitet og stil. Med en rig historie, der strækker sig over flere årtier, har Nexx etableret sig som et troværdigt navn blandt ryttere verden over. Deres ergonomiske design og justerbare ventilationer sikrer også en overlegen komfort selv ved lange ture.
Nexx er et brand, der har opnået et ry for at producere højkvalitetshjelme, der prioriterer sikkerhed, funktionalitet og stil. Enten det er modul, fuld ansigt, off-road, åben ansigt, skærm eller skærmhjelme, tilbyder Nexx et bredt udvalg af muligheder for at imødekomme de unikke behov og præferencer hos ryttere verden over. Med deres ufravigelige engagement i innovation og præcision fortsætter Nexx med at redefinere motorsikkerhed og stil for ryttere over hele kloden. Nexx integrerer teknologi for tilsluttet kørsel, forbedret vision for uforstyrret kørsel og tilbyder alsidighed og bekvemmelighed ved dine fingre.

Nexx Beskytter motorcyklister med innovation og præcision

Mærket tilbyder et bredt udvalg af hjelmetyper, der er designet til specifikt at imødekomme motorcykelentusiasternes specifikke behov og præferencer. Ved hjælp af avanceret teknologi og materialer er Nexx-hjelme udviklet til at give uovertruffen beskyttelse. Nexx motorcykelhjelme kombinerer perfekt ydeevne og stil. Fremstillet med nøje opmærksomhed på detaljerne tilbyder disse hjelme optimal aerodynamik, ventilation og støjreduktion, sikrer en komfortabel og behagelig køreoplevelse. Med forskellige design- og farvemuligheder kan ryttere udtrykke deres unikke personligheder, mens de forbliver sikre på vejen. Nexx modulhjelme giver den ultimative bekvemmelighed til motorcyklister. Disse hjelme har en hængslet kinabar, der nemt kan flips op, hvilket omdanner dem til åbne ansigthjelme.
Nexx fuld ansigtshjelme tilbyder ufravigelig beskyttelse til motorcyklister. Med deres robuste konstruktion og avancerede sikkerhedsfunktioner, såsom forstærkede skaller og støddæmpende foringer, tilbyder disse hjelme fremragende hovedbeskyttelse i tilfælde af ulykker. Nexx off-road hjelme er specielt designet til motorcyklister, der omfavner spændingen ved off-road eventyr. Disse hjelme har udvidede skærme, forbedret luftstrømsystemer og holdbar konstruktion til at modstå de hårde forhold ved dirt biking og andre ekstreme køringsforhold. Nexx åbne ansigtshjelme kombinerer friheden af et åbent ansigtsdesign med sikkerhedsfunktionerne i en højkvalitetshjelm. Med et elegant og retroinspireret udseende giver disse hjelme motorcyklisterne rigeligt med udsyn og luftstrøm, mens de tilbyder nødvendig beskyttelse af hoved og ansigt.
Nexx visorhjelme inkorporerer avancerede visorteknologier for at sikre klar og uforstyrret vision. Med funktioner som anti-damp-belægninger, UV-beskyttelse og modstandsdygtighed over for ridser, gør disse hjelme det muligt for ryttere at fokusere på vejen foran uden afbrydelser, hvilket sikrer en sikrere og mere behagelig køreoplevelse. Nexx-skærmehjelme er designet til at imødekomme behovene hos teknologisk kyndige motorcyklister. Disse hjelme har integrerede Bluetooth-kommunikationssystemer, der giver ryttere mulighed for at holde kontakten med andre ryttere, foretage handsfree-opkald og lytte til musik, når de er på farten.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk