up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Nexx

TOURING

TOURING

SPORT

SPORT

URBAN

URBAN

ADVENTURE

ADVENTURE

GARAGE

GARAGE

TARVIKKEET

TARVIKKEET

Osastot

Elektroniikka

Kypärät

Laukut

Suojaukset

KAIKKI( Nexx )

Nexx

Nexx on tunnettu ja arvostettu merkki moottoripyöräteollisuudessa, joka tunnetaan sitoutumisestaan ​​korkealaatuisten kypärien valmistamiseen, jotka painottavat turvallisuutta, toiminnallisuutta ja tyyliä. Vuosikymmenten aikana rikkaan historian ansiosta Nexx on vakiinnuttanut asemansa luotettuna nimenä kaikkien maailman ajajien keskuudessa. Ergonomiset muotoilut ja säädettävät ilmanvaihtojärjestelmät takaavat myös ylivoimaisen mukavuuden pitkien ajojen aikana. Nexx on yritys, joka on ansainnut maineen korkealaatuisten kypärien valmistamisesta, joissa painotetaan turvallisuutta, toiminnallisuutta ja tyyliä. Modulaariset, täyskypärät, maastoajelun, avokypärät, visiirit ja näytöt, Nexx tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja, jotka vastaavat yksilöllisiin tarpeisiin ja asetuksiin kaikkialla maailmassa. Heidän päättämättömällä sitoutumisellaan innovaatioihin ja tarkkuuteen Nexx jatkaa moottoripyöräturvallisuuden ja tyylin uudelleenmäärittelyä kaikkialle maailmaan. Nexx Protecting motorcyclists with Innovation and Precision

Merkki tarjoaa monipuolisen valikoiman kypärätyyppejä, jotka on suunniteltu vastaamaan moottoripyöräharrastajien erityistarpeisiin ja -asetuksiin. Käyttämällä ajankohtaisia ​​teknologioita ja materiaaleja Nexxin kypärät on suunniteltu tarjoamaan vertaansa vailla oleva suojaus. Nexxin moottoripyöräkypärät yhdistävät suorituskyvyn ja tyylin sulavasti. Harkiten valmistettuina nämä kypärät tarjoavat optimaalisen aerodynamiikan, ilmanvaihdon ja melunvaimennuksen, mikä takaa mukavan ja nautinnollisen ajokokemuksen. Monilla suunnittelu- ja värivaihtoehdoilla moottoripyöräilijät voivat ilmaista ainutlaatuista persoonallisuuttaan pysyen samalla turvallisina tiellä. Nexx modulaaristen kypärien tarjoama lopullinen mukavuus moottoripyöräilijöille. Nämä kypärät on varustettu kiskoihin, jotka voidaan helposti kääntää ylös, muuttamalla ne avokypäriksi. Nexx täyskypärät tarjoavat peruuttamattoman suojan moottoripyöräilijöille. Niiden vankan rakenteen ja edistyneiden turvatoimintojen, kuten vahvistettujen kuorien ja iskujen absorboivien linjojen ansiosta nämä kypärät tarjoavat erinomaisen suojan pään tapauksissa. Nexx maastokypärät on erityisesti suunniteltu moottoripyöräilijöille, jotka haluavat riemuita maastoajeluista. Nämä kypärät on varustettu pitkillä visiireillä, parannetulla ilmanvaihtojärjestelmällä ja kestävällä rakenteella, joka kestää hiekkamyrskyjen ja muiden äärimmäisten ajo-olosuhteiden vaatimukset. Nexx avokypärät yhdistävät avokypärän suunnittelun vapauden ja korkealaatuisen kypärän turvallisuusominaisuudet. Näillä kypärillä on tyylikäs ja retrohenkinen ulkonäkö, jotka tarjoavat moottoripyöräilijöille runsaasti näkyvyyttä ja ilmanvaihtoa samalla tarjoten pään ja kasvojen välttämätöntä suojaa. Nexx visiirikypärät sisältävät edistyneitä visiiriteknologioita, jotka takaavat selkeän ja esteettömän näkymän. Anti-fog-pinnoitteiden, UV-suojauksen ja naarmujenkestävyyden ansiosta nämä kypärät mahdollistavat ajajien keskittymisen tien eteen ilman häiriöitä, mikä takaa turvallisemman ja nautinnollisemman ajokokemuksen. Nexx näytöt on suunniteltu vastaamaan teknologiaa taitavien moottoripyöräilijöiden tarpeisiin. Nämä kypärät on varustettu integroiduilla Bluetooth-viestintäjärjestelmillä, jotka mahdollistavat ajajien pysymisen yhteydessä muihin ajajiin, käsivapaat puhelut ja musiikin kuuntelun ajon aikana.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje