Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Progrip

Σχετικά με Progrip
"Progrip είναι μια μάρκα που εξειδικεύεται στη βιομηχανία των μοτοσυκλετών, προσφέροντας μια σειρά προϊόντων όπως Progrip μοτοσυκλέτα γάντια, Progrip μοτοσυκλέτα ρούχα, Progrip μοτοσυκλέτα προστασία, και Progrip μοτοσυκλέτα ανταλλακτικά. Ο στόχος της Progrip είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας, καινοτόμα και άνετα προϊόντα για επαγγελματίες και ερασιτέχνες μοτοσυκλετιστές, καθώς και για ενήλικες και παιδιά.
Progrip έχει μια μακρά ιστορία στην κατασκευή αθλητικών προϊόντων, που χρονολογείται από το 1960, όταν ξεκίνησε ως μια εταιρεία που έκανε πλαστικούς περιστροφικούς διακόπτες για τις τιμονιέρες. Progrip έχει εξελιχθεί από τότε σε έναν παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα του αυτοκόλλητου δικτύου, μια τεχνολογία που επιτρέπει καλύτερη συγκράτηση και σταθερότητα συνθετικών υλικών προσθετικής. Τα προϊόντα Progrip δοκιμάζονται και χρησιμοποιούνται από παγκόσμιους πρωταθλητές σε μεγάλους αγώνες και εμπιστεύονται από εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο.
Η ιστορία της Progrip ξεκινά το 1960, στο αρχαίο εργοστάσιο της Cassano Magnago στην Via Roma, Ιταλία, όπου ξεκίνησε η κατασκευή αθλητικών προϊόντων. Η Progrip εντάχθηκε στο Εμπορικό Επιμελητήριο το ίδιο έτος και ιδρύθηκε από τον κ. Francesco Assaghi, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης της αρχικής εταιρείας, Plastics Cassano, από το 1925.
Η Plastics Cassano εξειδικευόταν στην κατασκευή λαβών τιμονιού από βουβαλιού κέρατο, τις οποίες αργότερα αντικαταστάθηκαν από πλαστικούς περιστροφικούς διακόπτες από μπακελίτη και ακετάτ. Η ημερήσια παραγωγικότητα ήταν περίπου 1.000 ζευγάρια διακοπτών. Η Progrip τώρα κατασκευάζει σχεδόν 200.000 ζευγάρια διακοπτών την ημέρα και εξάγει το 70% των προϊόντων της σε όλο τον κόσμο.
Στις επόμενες δεκαετίες, η Progrip διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων της για να περιλαμβάνει Progrip μοτοσυκλέτα γάντια, Progrip μοτοσυκλέτα ρούχα, μάσκες, κράνη και αξεσουάρ για διάφορα αθλήματα, όπως μοτοκρός, σκι και σνόουμπορντ. Η Progrip επενδύει επίσης στην έρευνα και ανάπτυξη και συνεργάζεται με χειρουργούς και μηχανικούς υφασμάτων για να δημιουργήσει ένα επαναστατικό προϊόν: το αυτοκόλλητο δίχτυ. Το αυτοκόλλητο δίχτυ (Progrip TM, Sofradim Production, Trévoux, Γαλλία) εισήχθη το 2006 ως συνθετικό υλικό προσθετικής για ενίσχυση του κοιλιακού τοίχου στην ανοιχτή επιδιόρθωση της επικοιλιακής κήλης.
Η Progrip δεν είναι μόνο μια μάρκα που παράγει υψηλής ποιότητας, καινοτόμα και άνετα προϊόντα για τη βιομηχανία των μοτοσυκλετών, αλλά και μια μάρκα που συνεισφέρει στην πρόοδο της ιατρικής επιστήμης και της τεχνολογίας. Η Progrip είναι μια μάρκα που συνδυάζει πάθος, αριστεία και αξιοπιστία και προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών της. Η Progrip είναι μια μάρκα που μπορείτε να εμπιστευτείτε και να απολαύσετε."